för vi ska alla en gång dö.

Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan
jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras.

Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar.
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar.


Skin, skin.

Försov mig idag med, kom till skolan sen och hade matte.. gick faktiskt ovanligt bra sen hade vi lunch och då bara satt jag coh några andra och typ sov i cafeterian sen hade vi etik.. enormt tråkigt. Har dessutom haft världens jävla orut idag, träffat alla personer jag inte ville träffa, ramla när jag gick av bussen och sen bara fortsätter det. JÄVLA SKIT. efter skolan gick jag iaf till noc och mötte olivia sen stack vi och tränade, trönade i två timmar. träffade även joel, loffe och max på gymmet, trevligt trevligt. efter det åkte vi ehm coh nu sitter vi här. ska snart diska sen gå in i duschen, blöö.

Leave me alone.

Måndag den åttonde december.
Försov mig imorse.. vilket inte är så jätteovanligt för mig men iaf. Vaknade vid 9 och fick springa upp och göra ve mig sen åka till skolan. Missade min redovisnink i människan socialt och kulturellt och emma fick helt enkelt göra den själv, sorry!<3 Efter det hade vi psykologi, fick träna lite till provet i perceptionsprocessen som vi ska ha nu på onsdag. Efter psykologin drog jag, sara, johanna och rebecca ner till stan, sara och johanna var så lata så dem tog bussen, haha. väl nere i stan gick jag inom min pappas jobb för att hämta pengar till mat pga att vår skola har bara äckelmat och även ifal det hade varit ngt gott där hade man aldrig klarat av att äta där. Eftersom petri inte har ngn egen matsal får vi äta på olympia, och låt mig bara säga att det är den äckligaste, ofräshaste, skabbigaste matsal jag någonsin i hela mitt liv varit i. Där ligger mat överallt, där är smutsigt och mattanterna tom tappar mat på golvet och lägger tillbaka det! riktigt sjukt svinigt, tycker synd om folk som äter där...
Men iaf, jag och rebecca köpte pastamannen och satte oss på en bänk för att äta. Där var massa sånna fina gamla tanter som kollade allmänt skumt på en, fast det hade jag och rebecca bara roligt åt, eller ja, iaf jag. hahaha. När vi ätit stack vi och träffade sara och johanna igen och gick bort för att köpa cigg, sen drog jag, sara och johanna till knutan för att at bussen till skolan medans rebecca skulle gå till HM först. När vi kom upp till skolan hämtade vi våra saker och väntade på att vår lektion skulle börja, vi hade mentorstid och matte. Alla var nervösa inför provet. Tror faktiskt det inte var många som klarade det. För mig gick det rent åt helvete iaf. Har alltid haft svårt för matte plus att denna gången låg jag sex veckor efter så där kom saker på provet jag aldrig ens sett innan. Men iaf, lär väl få IG på det sen får jag väl IG i matte A och får läsa det nästa år i trean med, och eftersom jag måste läsa Matte B med är det ännu mindre bra. Fyfan, kommer dö. När jag kom hem samlade jag ihop min tvätt och gick till tvättstugan, och klantig som jag är tappar jag tvättmedlet och häller ut hälften av det. SKITKUL! Har verkligen inte varit min dag idag. Känne rpå mig att jag kommer vara fett sur resten av veckan med, med tanke på hur mycket plugg vi har just nu. Våra lärare är ju så dumma och samlar allting den nästsista veckan innan lovet. PALLAR INTE.

Men för att sammanfatta allt detta har dagen varit skit, jag är fett trött på skolan och nu pallar jag inte skriva mer!

Sleep with me.

Btw, rubriken har inget med texten att göra, det är bara en bra låt.

Fredag: Först skolan, sen hem och städade sen kom olivia hit och så, så gjorde vi ve oss sen drog vi hem till Martin som fyllde 20, sen åkte vi hem träffade tizor en snabbis sen sov ollibabe här.

Lördag: Vaknade upp med en söt olivia sovandes bredvid mig, missade min tvätt tid, sen klädde jag på mig så drog jag och min syster ner till stan för att åka över till dk coh gå på julmarknaden med minja, martin, linda, christer, pappa och Bengt :) sen åkte vi hem och käkade lite och sjöng till julmusik, sen gjorde jag ev mig så drog jag och min syster ner till stan, mötte upp olivia och sen hoppade på tvåan och träffade petra och co. Sen stack vi till BHs 18 årsfest på ramlösa brunn.. Sen tog jag och petra bussen coh skulle egentligen med per och kim men träffade två andra trevliga killar på bussen och drog hem till dem istället :)

Söndag: Vaknade vid halv elva-elva tiden av at petra kom in och väckte mig, sen drog vi ifrån snubbarna och hoppade av på stattena där vi skulle vänta på min buss. Efter att vi väntat i typ 10 minuter började vi gå bort mot petra för jag kund elika gärna ta bussen därifrån, sen stack petra upp till sig och jag bestämde mig för att gå bort till lasarettet och ta trean därifrån ist så jag slapp åka genom stan. när jag kom hem bytade jag om och stack sen hem till linda och martin och roade minja lite. Sen drog jag, pappa, martin och minja ner till sams bar och käkade och drack några öl coh spela biljard. Sen drog minja och martin hem och jag stannade kvar med pappa och spelade biljard och drack. efter sams bar bestämde jag och pappa oss för att gå på bio så vi gick och köpte biljetter, men eftersom vi hade lite tid innan vi skulle på bio drog vi till viking och tog en öl coh pappa spelade lite. Sen drog vi till bion och såg twilight, faktiskt en riktigt bra film och sen efter filmen medans vi väntade på bussen drog vi in på dickens och tog en öl och sen bussen hem. sen stack jag och min syster hem till lovisa på en liten kvällscigg och nu ska jag sova!:D


RSS 2.0