OBS!

Påmminelse till mig själv- Bokat spinningpass på fredag kl 17.00!

Penis, snopp, kuk


Jag och min bästa vän!


Bon voyage!

Haft en riktigt NYKTER och trevlig kväll hemma hos kära Olivia. Blev glas som gick sönder, vin som spilldes över hela mattan, en spis som nästan trillade ut och ja en massa mer. Efter vi varit hos olli var det stan som gällde för dem flesta. Blev lite kebab och sen en runda in på stinsen. Dem andra stack till Harry's men jag fick åka hem istället för jag var för liteeeeeeeen! Ibland suger det att bara vara 19! MEn tackar alla för en riktigt trevlig kväll! :D

Love you olli och kommer sakna dig mega mkt. men det ska bli chucka chucka boom boom när du kommer hem. Hahahahahahahhahaha.


Lördag

Började dagen med en runda ut till Familia med empan. Nu ska jag börja göra ve mig lite. Ska ner till sams bar vid 5 med min syster och käka med pappsen. Efter maten ska vi till Olivia för hon ska ha en liten avskedsfest. Sen är hon borta i typ ett halvår. Hon bara lämnar mig.. Får slå på henne lite så hon inte glömmer mig, mohaha. Nej, kommer sakna min ollitollitoroban!<3



!



Efter ca ett halvår gillar jag denna låten! jäkla emmelie som spelat den för mkt!

Möller är bög.


Tills döden skiljer oss åt..












Best friends for life! love you baby!



SOCKERSUGEN!!


Väla.

Började dagen med joel och emelie. Blev lite goda bullar till fukost och lite prat bara. Sen Kom min mamma och plockade upp mig och emelie sen har vi haft en heldag på väla. Emelie behöve även köpa mer färg till dörrarna vi målar och vi letade fan överallt. Vi kollade på Rusta, harald nyborg, colorama och sen slutligen på maxi där vi äntligen fick tag på rätt färg! Så nu sitter jag och dricker te, har bokat in spinningpass till imorgon och snart ska det målas igen. Fick även ett par supersöta volang hipsters av min mammi!


.


Slipning!

Har precis hjälpt min syster att slippa ner alla dörrarna ute i hallen! Nu ska dem bara målas och sätta på nya handtag. Trots att jag svettats av all slipning ska jag ändå dra mig ner till gymmet och träna lite! Åh, jag är så duktig!


Spinning

Har precis klarat av mitt livs första spinningpass! Är helt slut nu. Sjukt skönt att träna ändå faktiskt. Även väldigt kul att empan ska bli min träningspartner igen. Nu är jennie lycklig!Ska hjälpa min kära syster nu med att fixa i lägenheten sen ska vi äta lite fiskgratäng. Gotteeeee.


2012-02-21

Slöar på emelies soffa. Har precis käkat lite frulle och snart ska vi börja slipa dörrar! Och ser inte fram emot ikväll! Puuuuuuh..

I'm the world's greatest.

Är nog världens bästa lillasyster. Har tagit hand om kära syster emelie hela dagen idag. Har diskat, mer än en gång och sen har jag lagat mat och diskat lite igen! haha. Men vad gör man inte för dem man älskar! :) Sjukt kul med. Skulle cykla hem till min pappa för att hämta mina träningskläder+skor men det var typ sjuuukt jobbigt att cykla? Helt skadat förfan! tog även en liten cykelrunda inom min kära pojkvän och hade lite mys! Nu ska jag, emelie och olli kolla lite BB!

Haha, så sant!


Hmm..

Sitter och disskuterar med min syster och olivia om man kanske ska beställa hem reductil och testa det. Vi är fett sugna allihopa.. Hade varit kul och se om det funkar. Men det är ju som sagt bara funderingar och jag är sjukt fattig nu så lär väl inte bli något för min del iallafall :( ..


.


Melodifestivalen.

Nu ska jag, min syster och joel dra hem till min faster för lite middag, vin och melodifestival! xoxo gossipjennie




set the world on fire.

Haft en mysig morgon med systern, fastern och kusinen. Hängde med dem ut till Åstorp och kollade på när dem tränade med sina hundar :) Nu ska jag mysa lite i soffan sen blir det att göra sig ren och fin inför kvällen hos kära fastern.

Jag vill ha munkar, munkar, munkar med hål i!

Haft en supermysig dag hos min kära syster! Emmelie är här och olivia stack nyss hem. Lovisa och mackan var även här en snabbis innan och hälsade på! Har blivit en del tjejsnack och lite matlagning och sen har vi även bakat och ätit munkar. Dem blev faktiskt jäkligt goda. Så nu sitter vi tjocka och glada i soffan. Verkligen varit fredagsmys idag.






Zoo.





Cat, i'm a kittycat and i dance, dance, dance..


.


2012-02-16

Då har man precis fått i sig lite mat. Anki gjorde taccos :) Jag har även bakat en kladdkaka med digestivebotten sen som joels familj ska få testa och se om den var god eller ej! Nu ska jag mysa lite och kolla film med joel!

femtonde februari.

På att göra listan idag?

Hosta upp allt slem jag har i min hals.


Alla hjärtans dag.. På ett annerlunda sätt.

Haft en superbra dag som först startade hemma hos min älskade lovis. Efter det var det tvättdags och sen stack jag hem till min kära pojkvän eftersom vi även firar 2 år idag! Han bjöd på supergod middag( Beef wellington, potatisgratäng och rödvinssås! mumma) efter det tog vi och hans lillasyster samt milla en mysig promenad i snön. Efter det var det dags att bygga årets första snögubbe. Här får ni dagen i bilder, enjoy!!



Joels mysiga middag han fixat åt lilla mig!



Vår fina snögubbe/kvinna. Bröst, cykelhjälm och svart snopp!



Snögubbe/kvinnan i profil.



Mitt svarta mästerverk!!



Närbild på ansiktet, håret, hjälmen och brösten.



Och sist men inte minst. Min pojkväns mästerverk. En fyrkantig snögubbe!

happy valentine.

2 år med min älskade joel idag!

Nu ska jag hem och tvätta och sen bär det av till min älskade för en mysig kväll!


.


......


.


AAAAAAAAAAAAAH!

Och så kissade hunden igen! Var förfan precis ute med henne! AAAAAH, får lite damp på henne nu. Nu ligger hon i en hörna och skäms iaf!

Shit.

Första som händer när man vaknar idag. Jag går in på toaletten och trampar i hundbajs.. BARFOTA! Går sedan ut i vardagsrummet och hittar två tollar till och fyra pölar med hundkiss. Plus att emelies katter och lilla hund har haft rolig med en kartong, så nu ligger här små kartongbitar ÖVERALLT!

Tur för Zitha att hon är en valp och alldeles för söt. Kan ej vara arg på henne.


Pole dancing

.

Hade varit sjukt kul att prova på det. Men det hade varit ännu roligare att vara grym på det. Ungefär som hon här..

Måndag.

Haft en lång dag idag. Vaknade i emelies zoo, gick ut med zitha och sen torkade jag upp hundbajs och kiss och lite kattkräk. Efter det skulle jag, olli och emelie träna och till arbetsförmedlingen. Vi satt i två timmar och väntade på att jag skulle få prata med någon och sen måste jag tydligen vänta ytterliggare 3 månader innan jag kan få pengar. Då har jag alltså varit arbetslös och inskriven på af i 9 månader innan jag kan få pengar men andra behöver bara tre? blev arg och skrek lite halvt och sen sa ja till dem att skriva ut mig för dem kan inte hjälpa mig ett jävla skit.
Blev lite solning idag också och olli sa precis att jag blivit lite brun. Nu väntar vi alla barn på att mamma emelie ska laga mat åt oss sen ska jag dö lite eftersom en förkylning blivit förälskad i mig.


Forbidden

  • Godis
  • Choklad
  • Ljust bröd, bullar etc.
  • Kakor
  • Powerking
  • Läsk
  • Alkohol(from nästa helg tom april)
  • Skräpmat, pizza, mc donalds etc.
  • Minska på ketchup konsumtionen
  • Äta mindre pasta, potatis etc.

+ Komma igång med träningen. Träna minst 3 gånger i veckan samt ta powerwalk.

Operation Jennie börjar NU!


.

Helt sjukt coolt! riktigt bra!


Semester.

Bloggen har haft lite semester precis som jag! Nu är jag hemma från thailand, och jag överlevde! haha. Riktigt skönt att vara hemma. 4 kg lättare och var tom nervös och hade pirr i magen över att få träffa min älskade joel igen. Och sen har man fått träffa bästa lovis och snart ska jag träffa bästa olli! Livet leker.
Raggade tom jobb på en fest igår, haha. Idag är även min sista fetedag vad gäller bröd, powerking och skräpmat. Imorgon är det nya tag. Blir arbetsförmedlingen och träning för min del. Sen har även min kära syster skaffat världens sötaste rottis!

RSS 2.0