JEANS!

Då var allting tvättat och rent. Skönt att vara klar med det. Har precis varit ute och kört lite med mammsi med. Det går väldigt bra nu, men är som sagt osäker på om man ska satsa på körkortet nu till höst eller om man ska vänta till våren.
 
.Jag har haft på mig jeans idag för första gången på hur länge som helst! Sjukt! Såhär har jag sett ut idag iaf. :)
 

Homemaid.

Var på gruppintervju imorse! Var inte nervös för fem öre och alla var supertrevliga och enkla att prata med. Vi var 5 pers, men bara 3 får jobb.. Hoppas, hoppas och dubbelhoppas!

Annars har jag börjat tänka på körkort. Om man kanske ska ta och skriva in sig och köpa ett körpaket redan nu i höst. Hoppas att 10 lektioner räcker.. Har fan inte råd att lägga mer än så! ÅÅÅH, jobbigt. Aja, får se vad jag gör. Ska iaf snart sätta igång lite tvätt och sen övningsköra med lilla mammi! TTYL MTFS.

promenader och vin.

Blivit en massa promenader och cyklande idag. Känns som om jag knappt suttit ner. Men nu slappnar jag av ute på altanen med kedjerökande och vin. Har lyckats övertala empan att komma hit och ta några glas med mig. Var inte så svårt! Hahahohoho.
 
 

PS!

Kan inte bestämma mig om jag ser ut som en tönt eller en bitchig kärring i glasögon.

Dåliga gener.

Hatar att fucking ha dålig syn. Får damp. Sjukt jävla HELVETES svindyrt! 350 kr för undersökningen, 3000 kr för GLASET till glasögonen, 1700 kr för bågarna och sen typ 5-600 kr för linserna..
 
TOTALT: ca 5500 kr för att kunna se. SJUUUUKT.
 
Nu är jag totalt ruinerad. Hela lönen spenderad utan att jag fått shoppa kläder eller göra något kul för pengarna. Ibland hatar jag verkligen att vara vuxen.
 
Gammal bild på mig och josse. Skulle hjälpa henne att välja bågar.

Beach 2013

Vågen idag 73.6 kg. Jag är överlycklig! Längtar så jävla mycket tills jag nått mitt mål! 13.6 kg kvar!
Och ja. Jag vet jag inte har platt mage, smala armar, mellanrum mellan låren.. Men en sak ska jag säga. Att för första gången NÅGONSIN skäms jag inte över att lägga upp en kroppsbild! Beach 2013, då jävlar.
 

Lycka!

Nu har jag gått ner sammanlagt 26 kg i år! Det är sjukt. 26 fucking mjölkpaket! Nu har jag bara 2-3 kg kvar sen är jag nere på min Costa-vikt, 14 kg kvar till mitt mål! I love my life.

Jeane Blush

Ibland blir man bara förjävla glad. Fick en skitfin tröja av älsklingslovis nyss :D Hon är förjävla rolig. Köper alltid sjukt mycket kläder som hon sen aldrig använder. Var tom prislapp kvar på tröjan jag fick. Haha, men ska ej klaga! i looooooove it. Och älskar henne med, tihihihiihihihihihihih.
 

Typical me.

Förra fredagen var min sista arbetsdag. Så sukt snabbt dem 8 veckorna gick. Iaf tyckte det skulle bli sjukt skönt att vara ledig men istället gick jag och skaffade mig en rolig liten förkylning. Så jävla typiskt. Äntligen ledig, sol och kommit igång med min träning igen och jag ska gå och bli smittad. Nu har man gått som en liten snorunge i en halv vecka. Nu börjar man friska till sig lite så nästa vecka då är det dags att ta tag i allt igen!

Eva simons

 
 
 

RSS 2.0