UPDATE

Vågen står på 68,3 kg, solariebrännan börjar lägga sig och håret är slingat. Börjar bli rätt snygg nu, booyaaah.

...


Spritfet.

Helgen har bestått av en massa alkohol( känner mig som ett svullo nu). Var ute både fradagen och lördagen. Hade både kul och tråkigt. Känner dock att det blivit lite väl mkt sprit på sistonde så nästa helg ska jag fan ta det lugnt.'

Har iaf haft en underbar dag idag. Sov och mys med en helt underbar person och sen film och skitsnack med olli, erik och kära systern. Imorgon ska jag ner och skaffa mig ett träningskort och sen ska erik hjälpa mig med både kost och träningschema. Ska bli så jävla gött.

They see me rollin'

Gick sjukt bra på min kärlektion igår. Är så jävla glad över det. Igår var min 5:e lektion och jag är redan på moment 9 av 14!! Jag ääääger! Nu har jag iaf jobbat klart för denna veckan och snart kommer min mammi och plockar upp mig så jag kan övningsköra lite. Ska försöka övertala henne att dra till väla en stund. Måste ha en nu BH eftersom mina tuttar blivit obefintliga. Tack och heeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Julskyltning.

På söndag är det julskyltning på Råå. Måste dit och mysa lite, får se om någon vill dra dit med mig. Längtar som fan efter jul och snö nu, FRAMFÖRALLT snön! Hade kunnat ha snö året om! Haha, blir alltid som en 5 åring igen när det är vinter.
 
 

Clean

Känns som att det enda jag gör nu förtiden är att städa. Städar mån-fre på jobb och sen måste man städa och tvätta när man kommer hem med. Börjar bli väldigt trött på att städa. Idag kan man säga att jag städat ca 10 timmar.. SJUKT! Nu luktar mitt rum så gott att det svider i min näsa och här är inte ett enda dammkorn, yeay.

Hahah, snart är man miljonär.

Ansökan till Pengarna på bordet!

 

Har någon av er medverkat i tv förut? Nej.

vilket i så fall: -

 

Beskriv dig själv som person ( karaktörsdrag typ analystisk, envis, lättsam, skojfrisk, blyg, målmedveten, dålig förlorare etc etc):

Jennie: Rolig, omtänksam, envis, pratglad.

Lovisa: Rolig, energisk, envis, pratglad, skojfrisk.

 

Beskriv er relation till varandra (hur ni känner varandra, hur länge ni känt varandra etc.):

Vi har känt varandra enda sen vi båda två bajsade i blöjjor och åt grus ur sandlådan. Vi lärde känna varandra när våra blickar möttes från varsin ände av sandlådan, sedan avnjöt vi en riktig gourmet middag tillsammans i from av grus och gräs.

 

Intressen/fritidssysselsättning/yrken: Både jag och lovisa är utbildade undersköterskor. Jennie jobbar i nuläget som serviceassistent och Lovisa som Livsmedelstillverkare och servitris.

Ev. gemensamma intressen: Vi gillar att festa, umgås med vänner, shoppa och ha så roligt vi bara kan. Vi är väldigt spontana och förvandlar gärna en tråkig vardagskväll till ett äventyr.

 

Det roligaste/tokigaste ni gjort tillsammans: Vi har så många roliga och tokiga minnen tillsammans så det är svårt att komma på bara ett. Vi har gjort alltifrån att ha picknick på tak till att bada nakna i snön.

 

Beskriv varandra:

- Lovisa är en väldigt glad och generös person. Hon ställer alltid upp och får en alltid glad. Hon älskar att få uppmärksamhet men delar gärna med sig av den också. Lovisa är min andra hälft, min kvinnliga själsfrände. Utan henne som vän skulle inte mitt liv vara så roligt och innehållsrikt som det är idag.

 

- Jennie är enligt mig ett litet energiknippe, hon får alltid mig att skratta. Samtidigt som hon ser det som att det är jag som får henne att hitta på massa bus, så säger jag detsamma om henne. En helt vanlig måndag i soffan kan förvandlas till ett äventyr med min älskade Jennie. Vi kompleterar helt enkelt varandra, och vi hade inte varit dem vi var idag om vi inte haft varandra vid vår sida hela livet.

 

Beskriv största skillnaderna mellan er: Vårat kostintag. Medans den ena föredrar en romantisk middag med tända ljus så föredrar den andra parten hellre en svettig cheeseburgare på Mc Donalds.

 

Beskriv era likheter/olikheter: Vi är som natt och dag, våra olikheter kompletterar varandra.

 

Varför vill ni vara med?: Vi vill uppleva det mesta i livet och framförallt tillsammans. Vi gör det inte för pengarna utan vi gör det för upplevelsen och att kunna bocka av att vara med i tv på våran bucketlist.


dag 2

Helgen har varit både bra och dålig. Varit jobbigt i perioder.. Möller och lovis söp mig under bordet igår iaf. Visste fan knappt vad jag hette, haha. Var en sjukt trevlig kväll igår iaf!

Idag har jag, olli, broman och fingal haft bakismys hela dagen. Blev en runda till maxi för att inhandla lite gotte och sen till op för att hämta pizza. Efter det har vi bara legat i soffan, kollat film och myst. Blev lite utökning mot kvällen då både ludde, lovis och andre även kom förbi :) Nu ska jag slänga mig ner i sängen och dö lite.

Att en låt kan beskriva exakt hur man känner..

I'm gonna lose him
Just like water through my hands
Light hits  your face and you look at me like I'm a stranger
So far away, but still so  near

And you can blame it on my crazy heart
I got lost, you got torn  apart
I wish you would let me hold you
Let me hold you
One last  time

If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time
I don't know what to say anymore
I don't want it to end up this way
If you  would only give me the chance
I know I could do so much better..

..

jag saknar dig, jag längtar efter dig, jag vill ha dig, jag vill vara med dig.. saknar dig så det gör ont och jag är så himla rädd.. verkligen livrädd.

..

..

14 november

00.00, grattis till oss...

Kan inte ens fejka ett leende..

hej deppbloggen, jag hatar mitt liv just nu, jag hatar allt allt allt.. Vet fan inte vad jag ska göra.

Home is whenever i'm with you..

FAN FAN FAN FAN!

sick and tired.

Nej nu ör jag så jävla trött på att vara 10 kg ifrån min målvikt. Imorgon börjar jag med godis/sockerförbud igen och den 25 skaffar jag träningskort på 24/7. 10 kg kvar! Fan ingenting jämfört med dem 30 som redan försvunnit från min kropp. Detta klarar jag utan problem!

RSS 2.0