BILDBOMB!

JAJA JAG VET JAG ÄR SJUK DÅLIG PÅ ATT BLOGGA! Men alla har vi våra perioder. Tänkte slänga in lite bilder iaf så har ni ngt att kolla på (ni typ 2 personer som är inne här dvs!)



































Hippie, happy, hippopotamus.


Månadens, veckans & dagens favorit!



I have always been in love with you, But, You are unable to see that
I have felt this way, every night and day
Wishing that you would just come
A little closer, Come a little closer

JAG SUGER!

Fyfan vad dålig jag är! Ställde alarm kl 9.. Vaknade kl 13.00!! Vad är felet med mig? Så då hinner jag ingen träning idag heller. AAAAh, blir galen på min själv. SKÄRPNING!

Btw, skulle prova havregrynsgröt nyss. En av dem vidrigaste sakerna jag någonsin ätit. Fattar inte varför allting som är hälsosamt och bra för en ska vara så fruktansvärt äckligt. Helt sjukt! Så nu äter jag en skål Special K istället. Ska ´duscha sen och efter det plockar mamma upp mig och det är dags att övningsköra!

Marc-André Grondin


Powerking sugarfree rules.

Nu ska jag packa väskan och sen spendera helgen hos min kära joel! Imorgon ska även joels lillasyster firas. yeah! Hardcooooore.


HAHAHAHAHAHAH!


Where have you been all my life.


.


Julianne Hough

Typ världens snyggaste brud! En blandning av Jennifer Aniston och Christina Aguilera. Hade gjort vad som helst för att se ut som henne!!






Absolut bästa coverbandet, WOTE!!


Amen!

Snälla gud (om du ens finns) låt mig få min motivation tillbaka!

Övningsköraaaaaaaaaaa!

HAr precis varit ute och övningskört med min mamma. Så jävla kul och jag känner mig faktiskt skitduktig! Har total koll på växlingen och dragläget när jag startar osv. Så sjukt skönt. Är dock fruktansvärt läskigt nu när vi kör på en liten landsväg och andra bilar ska köra om en eller kommer emot en. Blir typ helt stel och evt typ inte vad jag ska göra! Haha. Men idag var andra gången jag övningskörde med mamma och jag tycker det känns bra och min mamma tycker jag är duktig så!

Dagens diss!

Har precis tankat min mobil igen så jag kan smsa. Men det är så jäkla svårt nu när jag har lösnaglar(har en sån sony ericsson mini med tangentbord) när man ska skriva sms. Jag får typ mega damp. Ska trycka på en bokstav men trycker istället på typ 5 st samtidigt! Suger!!


RSS 2.0