BTW, mmmmmmh.

 

Är fan bäst.

Hur många går upp FRIVILLIGT kl 05.45? jag tydligen! haha. Var supersnäll och fixade kaffe, frukost och matlåda till älskade joel (:
Nu ska jag nanna någon timme till! hoho.

You're just too good to be true


Mjau.

Denna pälsvästen vill jag glida runder i... Ge mig!
 

I'ts too cold outside.

 
 
 
En liten uppdatering till dem små söta filurerna som läser denna bloggen. Jag har fått jobb på homemaid som serviceassistent :) Börjar jobba om exakt en vecka! Kommer sitta fint med lite extra pengar till körkortet om det skulle behövas och sen ska jag faktiskt försöka börja spara till mina tuttar! Nu när man gått ner en massa i vikt har tuttarna försvunnit, och mer lär säkert försvinna. Har gått från en C till en A. Snart är dem obefintliga. Hahaha.



 
Bild tagen från google.

YESMAAAAAAN!

Suttit och pluggat teori i ca 4 timmar. Gjort prov, kollat upp frågorna jag har haft fel på, läst lite i boken och gjort några fler prov. Försökte motivera mig själv genom att inte tillåta mig ta en cigg förrens jag klarat det. Sjukt störigt, låg typ hela tiden 4-5 poäng ifrån men tillslut klarade jag det. OCH TRO MIG, den ciggen var den godaste på länge! :D
 

ON REPEAT!


BESLUTSÅNGEST!

Ska det vara så jävla fucking svårt att välja en trafikskola?! Får höra både bra och dåliga saker om ALLA! Exploderar snart. Vettefan hur jag ska göra.


Hart of dixie.

Som den seriefantast jag är har jag nu förälskat mig igen, haha! Hart of dixie är det som gäller just nu. Sjuuuukt bra serie. Rolig, söt, mysig, romantisk och snygga lantpågar. Haha, älskar det.
 

Hahahahahah!


Arbetsintervju!

Blivit kallad till arbetsintervju imorgon! Yeay! :D Min älskade Joel som rekommenderat mig på hans jobb :) Så arbetsintervju imogon kl 15.00 :)

RSS 2.0