partizzle.

Igår var det lite middag hemma hos min syster. Oxfile, potatisgratäng och rödvinssås, mums!! Efter det blev det utgång med lovisa och alla andra, men till slut var det bara lovisa och jag kvar. Blev lite tjafs och bråk för lovisas del annars var det rätt soft. Detta är inget roligt inlägg men lovisa tvingar ju mig. hihi..

Nu är man kvar hemma hos lovisa och emmelie kom för en stund sen, nu blir det mys och pizza.

Ullared.

Idag blev det upp tidigt. Sov med min syster hos olivia från igår till idag, sen var det upp klockan sex och då bar det av till ullared. Olivia var snäll som körde sen var även amanda, frida och min syster med såklart. Amanda var typ fortfarande full och somnade på vägen upp, haha. Vi var väl framme vid ca 8.30 och var klara vid 12. Köpte mest bara sånt jag behövde som typ hårinpackning, deo, träningsbyxor, leggins en limpa cigg och sånt kul.

Nu sitter jag iaf hemma hos joel och ska läga mig i sängen igen för lite mys. xoxo



En väldigt söt och däckad frygis!

Drömmar.

Hade en dröm inatt. Den var så hemsk men slutade så lycklig.

Började med att jag var på en maskeradfest med lovisa, bengan, joel och alla andra typ. Sen visar det sig att scream lever och ska typ komma och mörda någon och han riktar in sig på joel. Joel springer ut från festen och gömmer sig i en stor container. Och jag är så rädd och vågar inte hjällpa honom så jag sitter på en kulle ute i snön tillsammans med alla andra från festen och ser honom dö. Dagen efter är jag jätteledsen (lovar att jag grät på riktigt när jag sov) men sätter mig i en bil med bengan, hiba och zainab typ. Bengan kör hem till scream för han snodde bengans nycklar. Sen ser jag nadia komma ut från trappen bredvid och skriker hej och så till henne men då blir Hiba jättearg för hon tydligen varit elak mot någon tjej som heter Rhana. Sen efter det är vi helt plötsligt på en marknad och kollar på saker så ser jag Doa och springer fram till henne och frågar om hon verkligen döda joel (det visade sig att doa var scream) så säger hon nej! Jag vände mig om och så såg jag joel stå där i sin blårandiga fula tröja med röda palmer på och jag bara sprang fram till honom och slängde mina armar runt om honom och tårarna sprutade av glädje.

Var så himla lycklig nu när jag vaknade och visste om att han levde. Shit vad jag älskar den killen.




Passion for fashion, i'm addicted i suppose.

Här kommer blider på två av dem sakerna jag fick av Joel. Fick även en tröja både i svart och vit och ett vitt transparent linne.







Typ RANDOM!

                                 
                           Jag och lovisa när vi var i egypten!

                                                    Jag och Lovisa, en onykter kväll i Egypten.

Blev nyss tillsagd att börja blogga lite igen.. Får väl se om jag kan komma med ett inlägg eller två. Hihi. Just nu har jag och lovisa kommit hem från Hy. Varit där och snackat skit och kollat lite på tv med Hy och emmelie, alltid trevligt. Men nu sitter jag hemma hos Lovisa igen och bengan har precis vaknat så nu får jag väl mysa vidare lite till med dem istället.

Om jag orkar lite senare kanske jag till och med kan visa mina fina presenter jag fick av Joel, Wohooo

RSS 2.0