Såhär känner jag mig just nu..


HA-AAATAAR sommaren.

Man är så jävla ful i alla jävla kläder pga att man har en så äcklig kropp. Bättre på vintern när man kan dölja allt fett i massa lager av olika tröjor. Nu har vi iaf beställt vår piiiillllleeeeer, förhoppningsvis får man dem redan nästa vecka, yeay. Nu ska jag ut på stan och se ful ut.

.


Tröttnat.

Har typ tröttnat på att blogga. Skriver aldrig något roligt/intressant + ingen läser ändå och jag glömmer alltid bort att jag har den haha. Så ni som går in här och läser ändå ni får väl helt enkelt överleva!

Karius, älskade kalle.

Min tjocka söta bebis, hoppas du klarar dig! Älskar dig min feta håriga fluffboll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 år och 5 månader.

Idag har jag och min kära man joel green som sitter hög på en steeeeeen 2 år och 5 månader. woohoohohohoho. Gratz till oss.

Sad but true. Soooooo damn true.


Nostalgi!

Fan vad jag saknar elinebergsskolan, smygrökandet och allt påhitt med jennie, läger, fritan.. Ja allt.

Music make you lose control.

Har ingen kontroll över min kropp längre. Eller iaf känns det som så. Ända sen jag börja jobba har jag varit EXTREMT klumpig, Spiller hela tiden, trillar, slår mig, bränner mig, skallar dörrar mm. Ritkigt sick. Nu ska jag fortsätta denna roliga kväll med mer tvätt, hohohoho.

Tuppjävel.

Är uppe med tuppen idag. Snart dags att vandra ner till GA och ta bussen till Ättekulla. Tråkigt. Vill hem till joel och sova, haha. Aja, nu ska det städas en 50 trappor iaf! Hejsvejs!

Så jävla SANT!

Såhär är det för mig just nu!
 

8 Månader.

Efter att ha gått 8 månader utan godis bestämade jag mig för att igår fick jag äta lite. Jag köpte lösgodis för 4 kr, ett daim och ett dubbelnougat. För det första, det var inte lika gott som jag kom ihåg och för det andra blev jag så fruktansvärt illamående och hade så ont i magen att jag ville dö. Försökte lägga mig i alla olika ställningar, gick på toa, drack en samarin. Men inget hjälpte. Hade seriöst ont i flera timmar. Helt sjukt.
 
Rätt bra ändå. Innan kunde jag äta lösgodis för 50 kr + ett 200 g marabou choklad utan att någonsin bli illamående och nu blev jag det. Sjukt bra ändå! hohoho. Lär iaf inte äta godis igen på ett jävligt braaaaaa tag.
 

Inte min dag idag.

Rakar benen = Skär mig på två ställen ink tummen? Hur lyckas man..
Ska ut och ta en cigg och dricka kaffe på balkongen = Tappar hela koppen ochspiller kaffe på mig själv och hela balkongen.

Så vad kommer sen då?

Future, me and all my kittycats.


You may look happy..

 

Är ovanligt söt idag.


Hardcore.

Fyfan. Idag är jag trött. Har ont överallt med och kan typ knappt gå för mina fötter är två stora blåsor typ. Gör fruktansvärt ont att gå. Hoppas det går över till imorgon med tanke på det är trappstädning i 3 dagar till denna veckan. Men jag ska vara stark och hardcore. Yeah, bita i det sura äpplet. Åh, nu blev jag sugen på äpple... Någon som vill komma hit coh ge mig ett rött gott saftigt äpple?:D
 
Brände dessutom mitt pek -och långfinger på jobb idag. Fick göra något hemmameck för att inte få in smuts i blåsorna. Sjukt bra om ni frågar mig!
 
 
 

Systeryster!

Jag och kära syster! Nu ska vi ta en cigg och diskutera vad det blir för mat, hoho. Hungrig tjej.

trötter.

Fyfan, idag var första dagen på mitt trappstädningschema. Har städat 27 trappor och 4 soprum idag. Nu är jag trött i huvud, fötter, ben och rumpa. vill typ sova nu men jag är hungrig. GE MIG MAAAT!

WoopWoop!

 

RSS 2.0