3 dagar kvar!

3 dagar kvar tills vi åker till costa! sska bli så in i helvetes skönt :D wohooo.
Just nu sitter jag och lovisa och nördar oss. Vi har fastnat vid ett facebook spel som heter "cube crash". Stör mig som fan på lovisa för hon ska alltid slå mian rekord, buhu!


Så ser spelet ut och det går ut på att man ska få väck alla fyrkanter men det kanske ni förstår.

Förutom vårat spelande kollar vi även MTV, finns inget bättre såhär dags.

Imorgon blir det att fixa en massa, först UM med lovisa sen ska jag hämta resväskor och massa bakingredienser hos min mamma sen kommer min kära pojkvän och ska hjälpa mig att baka kanelbullar som jag ska ha med mig på min sista dag på hjärtintensiven.
Nu blir det slut på mitt bloggande för idag iaf. mjaaaau.

Big bang theory.

Sitter just nu hemma hos lovissssssa. Haft praktik idag, hade sjukt mycket att göra. Nu är jag väldigt trött och känner inte alls för att skriva i min blogg men lovisa tvungar mig så får väl göra henne nöjd. Tihihi, jag är fan bäst.

Och ifall ni vill veta är lovisa min bästis och hon är sååååhhhhhhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär snygg! wow, jag hade!


shoppat!

Idag blev det en heldag på väla med olivia :) Jag inhandla ett par solglasögon, jeans-shorts, jeanslegins, armband, sololja, 2 st DKNY parfymer, en svart väska plus en kuvertväska till balen! :D

När jag sedan kom hem beställde jag en skinnjacka från HM




Och ett par sandaler.



ASNICE!

RSS 2.0