HEJ!






It's the final countdown!

YEAY! SISTA FUCKING DAGEN IDAG! På dieten då alltså, haha. Det är så skönt att det inte går att beskriva med ord! Det enda som är kvar är kyckling och salla till middag ikväll. Sen imorgonbitti är det scones.. Med OST PÅ! jag har varit så extremt sugen på ost, finns fan inget godare än ost! Hihi.

När jag dör vill jag komma till Ost-himmlen!


Vill inte!

Idag är jag verkligen inte sugen på att dra ner till gymmet. Vill bara gå och lägga mig i sängen igen typ. Var nära på att skita i klockan när den ringde imorse. Tänkte "jag kan träna imorgon". MEN det hade aldrig blivit av, så nu sitter jag här och ska snart byta om och tvinga ner mig till gymmet ändå! Kan vara rätt duktig ibland.


Inspiration!

Emelie och olivia sitter och äter en god jävla hamburgare nu. Är så fruktansvärt sugen och hungrig.. Känner jag behöver lite inspiration för att klara dessa två sista dagarna på dieten!



Dunkers & sol!

Nu ska jag och emelie dra ner till dunkers och kolla på fridas utställning! hihi :D








dag 10!

Äter min frukost nu som är en kopp te och en skiva rostat bröd. Ska leta upp mina hörlurar sen och dra ner till gymmet, förhoppningsvis får jag med mig min syster också. Känns jobbigt nu dem sista dagarna på dieten.. Emelie sitter här bredvid mig och äter mackor med ost, god mat osv. Är så trött på denna dietmaten!

The Grudge!

Fyfan ihelvete om någon skulle gjort så mot mig! Hade kissat och bajsat på mig alltså. Hade nog fan tom dött av rädsla. helt sinnessjukt!


Spenat.. Tomat.. UEW!



Det här var min lunch.. Fruktansvärt! Spenaten är ju det värsta. Äter det som om det vore en huvudvärkstablett. Lägger det på tungan samtidigt som jag håller för näsan, sen en stor klunk vatten och svälj! Men trots det känner man ändå smaken. Har precis ätit min middag nu också. 2 ägg, sallad med olja och citron samt 5 skivor påläggsskinka. Hoppas fan att jag gått ner 3 kg till när jag väger mig på söndag, annars blir jag riktigt arg!

Pretty little liars..

Har blivit helt besatt av denna serien nu! Men skönt att ha ngt att kolla på nu när man ska vänta ca ett halvår på Walking dead.


Flyttat igen!

Nu har jag "flyttat" igen. Istället för att bo hos olli bor jag numera hos min syster. Hon ville inte vara ensam denna veckan och då är det klart att jag ställer upp. Passar Zitha nu medans emelie är på jobb. Det har gått bra än sålänge faktiskt, inga kisspölar än! wohoo. Nu väntar jag på larsson så vi ska ut och ta en promenad.

Är även inne på dag 9 i dieten! Jag börjar bli så FRUKTANSVÄRT trött på den nu. Har tom blivit sjukt äcklad av ägg.. Men idag är det relativt god mat. Till lunch ska jag äta sallad, skinka och en kopp yoghurt och sen efter spinningen ikväll blir det middag. Lövbiff med sallad! Men får tänka att det är idag kvar, sen tre dagar till. Men det klarar jag utan problem! tjoho!

Glad jennie!

Nu är jag och olli inne på diet dag 7! bara sex dagar kvar, så sjukt skönt! Tycker dock en sak är lite jobbigt det är när jag väger mig. För man ska ju hålla sig till en våg då alla oftast visar olika. Men iaf. Enligt min våg jag alltid gått efter innan vägde jag 82 i måndes när vi började men enligt olivias vägde jag 83.9. Så Får väl gå enligt ollis våg nu när jag är här under dieten iaf. Men till ngt roligt. Idag visade olivias våg 80! Det innebär att jag gått ner 4 kg på en vecka och att jag gått ner sammanlagt 19 kg  nu! Så sjukt gotte!

.


.


Kvack, kvack!

Blev superfint väder idag precis när vi skulle ner till jordbodalen. Snacka om tur! Blev en runda bort till elineberg där olli skulle till apoteket och sen gick vi och hälsade på min farmor och farfar. Blev lite kortspel och prat bara. Sen gick vi ner till jordbodalen igen och mötte sedan upp emelie när hon slutat på hennes jobb. Vi mötte även joel utanför emelies jobb. Mycket trevligt! Så det var en lång "promenad". Var ute i ca 4 timmar typ. När vi kom hem var jag typ helt död i benen och vilade lite! Nu fortsätter vi kvällen med att följa ollis beroende, dvs unga mödrar!






Dag 3!

Då var man inne på dag 3 och det känns rätt bra faktiskt. Har dock haft huvudvärk sen igår men tror jag dricker för lite vatten.. Fick äta en bit bröd till frukost idag. SJUKT GOTT!

Passar fortfarande zitha idag med. Hon har varit jätteduktig, inte kissat någonstans inatt eller så. Yeay! Nu blir det lite unga mödrar sen en PW i jordbodalen med olli och zitha :)


Hej jag försöker posa men är ej bra på det! Hejdå!

Nu är jag redo för arbetsintervju! Nu kör vi!




It's war!

Jag och lovisa har blivit kallade till arbetsintervju idag.. Båda två.. Och det är någon av oss som kommer få jobbet. Nu är det krig mellan mig och min bästa vän, jobbigt läääääge!

Min drömrumpa!

Såhär ska min rumpa se ut när jag gått enr i vikt och tränat. tjoohooo!


Power, power... POWER!

Precis varit ute på en PW med olivia, empan och zitha. Mötte även upp systern som slutade jobba. Nu har jag och olli precis ätit vår lunch och nu blir det lite mer unga mödrar!



Världens sötaste Zitha!



Dagens lunch!

Day 1!

Nu sitter jag nyvaken i ollis soffa med lilla zitha i knäet. Äter nu min frukost som är en kopp te med en sockerbit! haha. Men detta ska jag klara. Nu jävlar.

Läste även fel innan i dieten, tydligen får man bara styrketräna ej konditionsträna.. Lite drygt men jag kommer göra det så länge jag känenr att min kropp klarar av det. Efter vår frukost blir det en lång PW i jordbodalen med zitha!

I have good news and bad news.

Något hände igår. Något som jag egentligen inte borde reagera såhär för med tanke på min framgång.. Men ändå får det mig att bli äcklad, illamående och att känna mig totalt misslyckad.

Yeay

Är typ superdupermega GLAD idag! Vägde mig imorse.. -3kg! :D på 1,5 vecka. Åh är så lycklig, nu har jag bara 10 kg till sen är jag tillbaka på min costa-vikt! hihihihi!

Svart, nitar.. ÄLSKAR!

Alltså jag får gåshud över hela kroppen när jag tänker på hur snygg jag skulle varit i dessa skorna från jeffrey campbell och sam edelman. Älskar verkligen svarta skor med nitar, så jäkla sexigt!




Tisdagen den 13 mars

Var ute och tog en promenad med min pojkvän för någon timme sedan. Blev lite bollkastning med milla och sen gick vi inom Willys för att handla skinka och lite annat. När vi sen kom hem och skulle äta frukost, så kulle jag ta en bit skinka och lägga på mackan. Då ser jag plötsligt något svart/grått mitt i skinkan och bara "WTF!".. Då är där en bit byertsspets från en stiftpenna? Nog kul. Gillar inte perssons skinka lika mycket nu mer :(


TVINGARKATTENATTVARAMEDPÅBILDKATTBLIRARG!


FATCAMP!

På måndag flyttar jag in till olivia en månad. Träning två gånger om dagen varjedag, rikshospitalsdieten dem första två veckorna sen bara soppa. NU JÄVLAR BIGGEST LOOSER HERE WE COME!

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar, Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda.

..

Frukost

Festa till det idagmed bullar till frukost. Sjukt hur många kalorier det är! Men känner min duktig för detta var första gången på en vecka jag åt ost! Sjuuuukt gott. Så en frukost på två bullar med ost på = 588 kcal. helt sick.. mina vanliga frukostar ligger på runt 150.. Men ngn gång måste man ju lyxa till det wohoo. Spinning ikväll med empan, tagga!


Jag känner mig snygg och jag är snygg!

Igår när jag och empan skulle ner på spinningen gick jag och kollade mig själv i spegeln så fort jag såg en. Och jag såg mkt smalare ut! Och nu när jag vaknade imorse såg det ut som om jag skulle tappat typ 5 kg till! Känslan när man tycker man själv ser smalare ut! Åh, jag älskar den! Tom nu när jag sitter i ett skabbigt vitt linne och mjukisbyxor uppe vid navlen(sjukt skönt att ha dem så högt upp) känner jag mig snygg! Åh jag bara längtar tills dem resterande 25 kg är borta hur kommer jag känna mig då? typ sjukt jättebra! Jag kommer bli så stans snygg! woooooooohoooo.


Sexuella trakasserier.

Nu har min pappa ringt VD:n på brogripen och killen som var här innan idag får aldrig mer komma hit eller ha nyckeln in till emelies lägenhet. Var typ riktigt nojjig när dem hade stuckigt med efter jag fick höra att min pappa ringt och skällt ut honom. För typ en halvtimme efter dem gått kom där ngn annan och plingade på.. Ingen aning om vem han var och han stog i trappen och väntade i 20 minuter. Jag vågade inte öppna dörren utan stog bara och väntade på att han skulle gå.. Kändes riktigt skumt. Har fan blivit paranoid nu efter detta. Man skulle kanske anmält honom? Hur många andra har han också trakasserat? det vet man ju aldrig. Och en sak till.. Det sista han sa som jag inte skrev med i förra inlägget var " Vill du duscha med mig?"..

USCH!!

Snusk!

Idag skulle det komma två killar och laga kranen i köket och i badrummet hos emelie. Dem är ju förfan helt jävla skadade i huvudet och sjukt äckliga. Båda två är i typ 50 års åldern och säger äckliga saker hela tiden till mig. Den första han säger när han kommer in var " Du var ju snygg!" sen fortsatte det..

"vilket fast grepp du har"
"vilka muskler!"
"brukar du bli våt?" jag svara inte.. frågar igen, "brukar du bli våt"
"Klarar ni er ensamma nu?;)" till mig och emelie

Och det bara fortsätter! Är fan glad att jag har empan här så jag inte hade varit helt ensam. Sjuk läskig kille förfan!!

20 år.

Igår satt jag och empan uppe till typ kl 3 halv 4 och planerade vår gemensamma 20 års fest! Kommer bli fett kul om det verkligen blir av! Satt och skrev gästlista, lag, lekar och allt annat skit man kan göra! haha, sjukt kul!!!!


Tradera!

Säljer typ hela mitt liv på tradera.. MÅSTE INSKAFFA MIG LITE PEEEENGAR!

Schema

Mitt schema för veckan!
Tisdag: softa med lovis, lägga upp saker på tradera och spinning kl 19.00
Onsdag: dra ner till gymmet och sen hem och ta det lugnt med kära syster.
Torsdag: Passa älskling hunden zitha, spinning eller gym? sova hos syster
Fredag: passa zitha, spinning sen mysa med syster.
Lördag-söndag: va med joel? (:

Jag är påväg!

Då vägde man sig precis och jag har gått ner 2 kg till! woho. Sammanlagt -12 kg nu! Känns sjukt bra. `Taggar redan inför morgondagens spinningpass!


Påminnelse!

Imorgon tisdag spinning kl 19.00
Måndagen den 12/3 boxning 19.00!

Sugen..


Just do it.

Nu har jag precis käkat lite frulle!(havrefras och yoghurt, gotteeeee) Nu blir det en cigg och en kopp te. Taggar redan inför spinningen idag. Ska även bli sjukt kul att se min syster på spinningen för första gången idag! Sen är det tydligen jävligt varmt ute idag.. Känns både jäkligt skönt men även jobbigt.
Det sköna - Det är varmare, man kan ha på sig skinnjacka, det blir inte märkt lika tidigt! YEAY!
Det jobbiga - Vill inte att sommaren ska komma så snabbt. Vill hinna gå ner massor i vikt innan det händer ju! Får väl blrja träna varenda dag istället?

RSS 2.0