!


PS!

Jag glömde ta foto på det jag fick av möller. Fick ett asiatinsirerat överkast+ överdrag till kuddar som var jättefint! Kan ta bild imrogon :D:D

Hejdå tonåring!

Så då var men ej tonåring längre. Festen igår var väldigt trevlig, tack alla som kom! Och Stort tack för alla fina presenter :D Här får ni lite bilder på avd jag har fått, får lägga in bilder från festen igår ikväll istället, pallar ej nu!



Presentkort på väla som jag fick av Min kära svärmor och svärsyster!:D Nagellack, läppstift, extradrops och anti cellulite cream av lilla empan. Cigg och trisslot(vann 75 kr på den) av ludde. Och kjolen av kära älsklingslovisa :D





Close up på mitt läppstift :D Så jäkla snyggt på!



Close up på min vinst! :D



Hoppas verkligen att den funkar!





VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR SOM JAG VELAT HA SUPERLÄNGE! ÄR SÅ JÄKLA FUCKING MEGAGLAD! Tack, älskling, lovisa, syster och olli!:D:D:D:D:D: megaglad!


twenty, plenty!

Ikväll är det dags för min 20 års fest. Fyller 20 när klockan slår midnatt! hoho. Borde egentligen komma igång nu och fixa det sista, men just nu orkar jag inte och spelar dessutom bubblewitch! Men snart ska jag sätat igång och diska och sen koka en jääääääävla massa pasta, haha.


Tonight, We are young. So let's set the world on fire!


flottig FTW!

Bara för jag är typ super äcklig med superflottig hår och skypear med kära joel!
MEN KOLLA SÅ SMAL MIN ARM SER UT! FUCKING YEAY!


hahahahha!

Jag är fan sämst. Kom aldrig ner till gymmet igår. Blev en PW med syster, joel och zitha ner till norra hamnen istället myyyys! Men var på gymmet imorse iaf! Ska försöka få ner min syster imorgonbitti med! hohohohohoh


PUNKT!

Måste.... ner... till... gymmet....



VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. snälla gud om du finns.. ge mig motivation!

Empan 20 år!

Igår firades lilla empan som fyller 20 på onsdag! Massa trevligt folk, god mat och roliga lekar. En sjukt trevlig och rolig kväll! tackar som fan. Nu taggar vi till den 28nde och min 20 års fest, yeay!


9 dagar kvar

Nu är det bara 8 dagar kvar till min 20 års fest och 9 tils jag fyller 20. Ska ha kalas med min pappas sida hos min farmor imorgon så håller på att baka. Gör En daimkladdkaka just nu och lite senare ska jag försöka mig på egna chocolate chip cookies! skojskoj. Har förövrigt grymt ont i min mage och rygg så ska vila lite på soffan nu!

Motivationen försvinner..

Känns som om min motivation för att gå ner i vikt och träna är helt borta. Känner bara "nej, jag pallar inte!"
Nu äter jag morot till frukost och blir att tvinga sig ner för ett spinningpass sen. Blööööö.


Måndag!

Diskat, check!
Bäddat sängen, check!
Tömt kattlådan, check!
Städat undan, check!
varit ute med zitha, check!

Nu ska jag klä på mig sen kommer empan hit och vi ska ner i stan en runda. Fiiint!

Hahaha, dör lite!


Seriöst.

Festade i torsdes och har fortfarande inte kunnat bakisbajsa?! vafan är detta.. Jennie goes sur deluxe!

Vodka..

Usch, jag hatar vodka. Drack en massor igår. Magen mår Faaan inte bra idag. Var iaf duktig ändå, gick upp kl 7 imorse och började tvätta sen bakade jag bullar. Har precis tvättat klart och ätit frulle. Supergoda bullar. Ingen är bättre på att baka än jag! hihi! Nu ska jag chilla lite till sen blir det spinning och zumba ikväll. Hoho!

12 timmar.

Ja, rubriken dåja.. Har sovit 12 timmar inatt och jag hade utan problem kunnat gå och lägga mig igen. Men iställer för det inväntar jag och emelie besök från mammi. Hon ska komma hit på en kopp kaffe samt ta mina papperssaker och skicka in så jag kan få mitt körkortstillstånd. wiho! Ska även försöka få henne att köpa cigg till mig. Dör annars. HAR TVÅ CIGG KVAR! buhu, crybaby!
Ska även tagga inför boxning ikväll! Mina armar kommer vara totalt döda imorgon.

Är dessutom inte alls bloggsugen idag..

Blind? javisst.

Precis varit på Lantz för att göra syntestet så jag kan börja övningsköra. Haha, rätt kul faktiskt.

Tanten - Ja, nu kan du ta ut linserna och kolla sedan in där.
Tar av mig linserna och kollar in i den apparaten eller vad man ska kalla det.
Tanten - Läs bokstäverna på första raden.
Jag - Är där ens några bokstäver?

Haha, såg bara helt vitt i dem utan linserna. Helt sjukt. Hatar att ha dålig syn!

Fashion against Aids!

Så snygag saker dem får in i den kollektionen i år! AAAh, och den släpps den 26 april och jag har inga pengar. DAMPAR!!!















Snuggle.

satt och pratade med min kära joel i skype innan! Längtar fruktansvärt mycket till imorgon när jag ska hem till han för lite påskmiddag och mys! Känns som om vi inte träffats på 1 vecka typ. Fast vi har ju iofs bara träffats typ över en cigg 2 ggr. Ska iallafall bli supermysigt!


JATACK!!









Lovisa 20 år!

Idag har det varit kalas hemma hos lovis. Massa gott och massa prat :D mycket trevligt. Nu är iaf lilla lovisa inte tonåring längre!


BAD!

Oj vad dålig jag har varit på att blogga nu.. Har intenting att blogga om direkt. För mig är det samma sak varje dag. Vakna, träna, sova typ. Riiktigt tråkigt. Behöver ett jobb så jag kan shoppa, resa och jobba.. Saknar att jobba lite. Eller nej, saknar inte att jobba saknar att ha pengar! Men nu ska jag och syster snart up på viskan med zitha där vi ska möta upp joel och milla. Vovvarna ska få leka lite!

Ikväll ska jag även hem till älskade lovisa, hon blir 20 imorgon. Har en liten överraskning!! :D

Våfflor=Ångest.

Åt våfflor igår och drack mycket äpplejuice så nu har jag ångest. MEGAÅNGEST! Så tänkte för att gottgöra att jag åt och drack det ska jag gymma idag innan spinningen, yes! Bränna, bränna fett!

1 april!

Haft en väldigt trevlig kväll hemma hos min syster. Blev dessutom klar med min diet, yeay! Nina, robin, pappa och jeep var här. blev lite vin osv. Sen kom grannen madde och bagge upp och en massa av deras 93-92:or vänner upp. Vi sjöng lite singstar och så. Sen nu för en timme sedan hörde jag och min syster en sjuk jävla smäll. Lät typ som ett helt jävla hus rasade ner. Sprang ner ut och kollade och det visar sig vara en personbil samt en taxi som krockat precis utanför huset. Läste sen på HD sen och det var 4 pers inblandade och en var tydligen väldigt allvarligt skadad och fick åka till sjukhuset i lund. Är typ i chock efter att ha sett detta.

Jag och min syster var där nere ca 20 sek efter krocken. Såg även han killen som kört personbilen sitta på trottoaren och skaka och var i chock. Så sjutk jävla hemskt. Hoppas verkligen alla inblandade klarar sig.




RSS 2.0