mongohuuueeeeeeeeeeee


20+

Jag - Vet vad jag ska göra av mina pengar jag tjänar nu iaf.
Pappa - vad?
Jag - Ska spara 5000 kr av augusti lönen och 5000 kr av september lönen. Då har jag så jag kan ta mitt körkort. Och om jag kommer in på högskolan får de gå åt studiematerial och sånt ist.
Pappa - Låter skrämmande vuxet.
Jag - Tro det eller ej men jag är faktiskt vuxen nu.
Pappa - Men ta det lugnt nu va, du behöver inte bli skitgammal.Vill inte du blir för vuxen.

Haha, pappa är så söt.


WTF?!?!?!?!

 
( för er som kanske är blinda och inte kan läsa vad där står.. Jag citerar " Något gick snett vår ko har tagit sig in i serverrummet. Igen. Prova igen om ens tund så bör kon vara återförd till sin hage.") 

Midsommar!

Midsommarafton ute i simmelsberga var underbart! Nog min absolut bästa midsomamr! Mycket trevligt folk och riktigt jävla kul! Imorgon blir det jobb, woopwwopppo.
 

USA.

Igår satt min syster och pratade med vår moster Liz som bor i USA. Hon och mina kusiner ska tydligen komma ner till jul. Allt prat om henne och USA fick os att bli väldigt sugna på att åka dit( eller ja, det har man väl alltid velat!) Liksom skönt om man åker dit och kan bo gratis hos henne, så det enda man behöver är fickpengar och en flygbiljett.
 
Jag har alltid trott att flygbiljetter till LA varit dyra men nu har jag hittat för ca 7000 kr. Det är ju typ ingenting om man jämför vad jag trodde det skulle gå på! Aja, vi planerar lite på om man kanske skulle tagit en tripp dit nästa år efter att jag fyllt 21. hhohohoho. Det hade varit något! Jag som snart varit i alla kontinenter, har ju bara Australien och nord - och sydamerika kvar!

Simmelsberga!

Hit bär det av idag, simmelsberga. Har iiiiiingen aning om var det ligger men vi ska nog hitta dit ändå! Har precis käkat frulle nu och väntar på att emelie ska duscha färdigt så jag också kan duscha och göra mig klar. Vid 1 kommer markus hit och vid halv 2 kommer joel. Sen kommer Huset och plovkar upp oss mellan kl 14-15.00. Trots att det regnar längtar jag riktigt mycket till ikväll. Kommer nog bli AAAASKUL!
 

COME AND PLAY!

 

Shooooooooooes.

Jag vill ha!:D
 
 
 
 

alone.


Jobb!

Snart är det dags och man börjar jobba igen. Ska faktiskt bli riktigt skönt. Få in rutiner, tjäna pengar och ha någonting att göra om dagarna. 6 dagars ledighet till sen börjar allvaret! Är typ rädd och nervös för att börja jobba, nu har man ju inte jobbat på 10 månader. Aja, har som sagt några dagar till på att förbereda mig :)

Haha, var tvungen!

Mitt och joels barn komemr se ut såhär!

En flicka!


Och en pojke!


Vad hände där?

Jag brukar alltid säga "jag hatar att dra ut, stan suger osv." Det tycker jag fortfarande men ändå hände ngt. Jag har varit UTE och DANSAT i två dagar i rad. Jag vakren brukar vara ute och jag brukar definitivt inte dansa. Sjukt. ahhahahah.

En bild från igår!


MMMMMh


FUCK YOU!


Somebody kill me please..

Var svintrött innan och ville bara sova, var tom så trött så jag inte ens orka prata med bästa lovisa. Sen blev mina magknip eller ja mitt magont annu värre så har inte kunnat somna. Har verkligen SVIIIIIINONT.

Sverige - Ukraina

Fotbollen sög och sverige förlorade, ingen bryr sig men ja! Det var min första och sista fotbollsmatch för i år! kvällen avslutades iaf precis. Hade super trevligt så det blev ju lite vin med, gotte! Men allt som allt, en riktigt trevlig/mysig kväll med fotboll, massa snack, series och mys! haah :D

Körkortsteori!

Fick Empans körkortsbok för typ knappt en vecka sedan. Och det tog mig bara 3 gånger att läsa ut den! Fan är riktigt stolt över mig själv som redan läst ut den alltså. Krävs ju mycket mer plugg ofc men detta är en riktigt bra bit på vägen iaf. YOU GO GIRL!


WAZZUUUUP!

Ligger och dör i soffan atm. Känner mig riktigt trött plus att jag har typ en pulserande tennisboll i nacken som gör ont.

Ska snart iaf börja fixa mig liiitegrannaaaa, ska hem till rohdin sen med olli, kanske ta ngn öl, snacka och glo lite fotboll. Man har ju knappt träffats på flera år så det ska bli trevligt! hoho

20 år + kaffe = Större vokabulär?

Har under dem senaste dagarna använt ord jag aldrig använt förut. Sjukt konstigt!

- Anspråka
- Exalterad

och meningar som "Vårat välmående är viktigare än pengar"

Måste trillat och slagit huvudet väldigt hårt i något.. Haha. Kanske bara börjar bli vuxen?

Insomnia deluxe x100000000!

ZZZzzZZZZzzZZZZzz!


Barn på julafton.

Jag och emelie är som två barn på julafton, sitter och är helt exalterade för att skattepengarna antagligen kommer imorgon så man kan gå på VÄÄÄÄLA!!!! Jag är så exalterad så jag hoppar inombords! WOOOOOFUCKINGHOOOOO!

insomnia.

Fattar inte varför jag har så svårt att somna om nätterna. Vet för ett faktum att mitt dygn är helt fucked up men igår så gick jag och la mig kl 1 sen låg jag och försökte sova i ca 5 timmar (låg kvar i sängen hela tiden). Somnade vid typ 6 imorse. Det är fan inte normalt. Och sömnpiller är inget jag vill ha, då kommer jag aldrig vakna igen..

Kärlek.

Denna klänningen SKA jag köpa så fort den kommer in i min storlek!



LOOOOOOOOOVE IT.

Naaaglar.

Fixade naglarna hos jeepan i lördes! Dock dåliga bilder, men ni får väl kolla på dem ändå, haaaaaaaaaaaaaaaaa.


Gissa sagan!

Vilka stora ögon du har! Det är bara för att jag ska kunna se dig bättre!



Vilka stora öron du har! Det är bara för att jag ska kunna höra dig bättre!



Vilken stor mun du har! Det är bara för att jag ska ÄTA UPP DIG!! AAAAAAAARGH!


RSS 2.0