..

Har tröttnat på att blogga. Haha, kanske börjar igen, vem vet.

Så längesedan!


11-12-26

Startade dagen hemma hos min kära pojkvän, blev lite mys och pizza. Nu är jag hemma hos lovis och sitter i soffan. Vi ser ut som ett gäng nördar med vars en dator. Susann är också här. Imrogon blir det dags för ännu en spruta och sen julafton nr 2 hemma hos mammsen!


Kermit

Hahahahha! en groda som spelar ett mobilspel. sjukt kul. Dog lite.


11-12-22

Haft en väldigt bra och mysig dag idag. Var först med joel och gick en runda i stan och sen var jag hembjuden till emelie på middag. Eftersom emelie min syster ska fira julen i en stuga så tänkte vi att vi skulle byta julklappar idag. Så pappa, jeep, jag, emelie och rajje åt lite god middag(fläskytterfile med potatisgratäng och rödvinssås. Sjukt gott) sen blev det lite julklappsbytning. Även jag fick en julklapp! Fick en svart porslinshand som man kan hänga halsband och andra smycken på. Exakt en sån jag velat ha. Asnice. Efter det blev det massa vin för dem och så spela vi lite spel och lyssnade på musik. Så enligt mig är detta en sjukt bra dag!



The dentist.

Har precis varit hos tandläkaren. Hon tyckte jag hade en väldigt gropig kindtand och ville borra upp den sen fylla igen den så det fick hon göra. Började först utan bedövning men sen kom jag på att jag inte fått bedövning innan och ville testa det. Så först fick jag en spruta men blev inte bedövad av den så hon fick ge mig en andra. Så nu känns det som om jag skulle fått en stroke och halva ansiktet hänger. Känner ingenting på min vänstra sida haha. Rätt rolig upplevelse ändå. Nu blir det tvätt!


Boxning.

Har precis varit nere på Actic och kört ett riktigt hårt boxningspass. Den kvinnan var riktigt sadistisk! Men skönt ändå. Nu vet man att man har svettats och gjort sitt bästa. Har även hållt mig sjukt bra med kalorierna idag. Har bara ätit 266 kalorier, rätt sjukt. Hihi. Imorgon blir det Tandläkaren och tvättstugan istället. Kanske även en liten promenad?(om jag inte är stendöd och har träningsvärk ÖVERALLT)


Tagga!


Fett, fett och fett

Snacka om att det gått neråt denna veckan!


..


Sova!

Helt sjukt. Gick och la mig kl 10 igår och vaknade klockan fem idag. Seriöst, har sovit ca 18 timmar! Hur fanlyckas man? Aja. Här kommer en bild på ett par assnygag leggins jag vill ha. mums.


11-12-14

Var uppe tidigt idag och tog en powerwalk i pålsjö med min svärmor Anki och världens finaste vovve milla. Nu har jag precis städat klart joels rum och snart blir det lite falsk lasagne och efter det förmodligen en dusch!


1 år och 10 månader

Joel, jag älskar dig.


11-12-13

Gick inte så bra med detdär vända på dygnet. Var så trött kl 8 imorse att jag inte kunde hålla ögonen öppna och gick och la mig istället. Ställde kl på 1 men vaknade istället kvart över 5.. Bra jobbat jennie! Får se om man kan gå och lägga sig i någorlunda bra tid ikväll ändå.

Kaffe!

Måste ju även berätta att jag druckigt kaffe inatt för typ "första" gången i mitt liv. Har fått i mig 1½ kopp och jag tycker inte det är mega äckligt längre!


"lussevaka"

Har lite "lussevaka" med joel. Vi ska försöka vända rätt på vårat dygn igen så blir till att dygna och sedan gå och lägga sig tidigt ikväll/imorgonkväll. Har spelat lite kort och alfapet. Försökte lära honom tolva men han fattade inte riktigt. Nu ska jag glo runder lite på datorn, joel ska spela dota 2 eller ngt annat sen vid 7 ska vi se luciatåg på tv!

Thailand.

23 dagar kvar till thailand och värmen!


11-12-12

Ska snart hem till min älskling! :D


julklappslek!

Idag är det dags för den årliga julklappsleken! Ska börja duscha och göra vid mig snart, min moster kommer och plockar upp mig efter 3 och kör sen vidare till mammsen. Hemma hos mamma blir det sen god mat, julklappslek och oftast lite alkohol. Trevligt trevligt! :D

Btw, lovisa är fortfarande här också men hon är en sömntuta och ligger fortfarande kvar i sängen!

Food time!

Har världens snelaste kompis! Hon kommer och gör mig sällskap ikväll så jag slipper vara ensam plus hon ska bjuda på pizza. Det tycker jag är snelt! börjar bli hungrig nu, mmmmmh.


Flytta.

Passar min systers lägenhet nu tills på måndag. Har även kommit fram till att jag kommer nog aldrig kunna bo själv. Trots två katter som springer runder överallt är det riktigt tomt och tyst. Sällskapsjuk!!

11-12-08

Har vari duktig idag med. Blev en runda ner på gymmet och sen lite solning. Efter det åkte jag hem till min syster och sen åkte vi vidare hem till min älskade papa som bjöd på köttbullar och potatis. Gott gott! Packade även in en massa julklappar så snart är det också klart. Nu dricker jag lite varm choklad och myser med emelie och rajje.

Spanien.

Jag och joel har länge pratat om att vi vill åka på semester tillsammans och nästa sommar blir det nog av! Jag, joel, min syster och hennes pojkvän ska nog hyra vår mosters lägenhet i spanien! Till ett suveränt pris. 1500 kr/vecka. Så sjukt bra! Hoppas bara det blir av också :D Men nu har man något att se fram emot!


Hey Simon!


Drömmar.

Hade en hemsk dröm inatt. Min syster hade kattställningar längs hela taket och typ 20 katter. Och jag tog katt efter katt och tejpade fast dem i kattställningen, alla förutom kiwi..

Vad menas med denna drömmen liksom? Blev även påkörd av en buss och fick böter för jag åkte rollerblades. Hatar mina konstiga drömmar.

.

Har så sjukt ont i mina ben att jag vill hugga av dem lite. Aja ska sova bort smärtan nu, godnatt..

Pepp!

Ska ner och träna vid halv sju. Är riktigt pepp faktiskt. Har inte orkat ta mig ner på gymmet sen stenåldern typ. Haha. Håller på att ladda ner lite musik som jag kna ha till när jag tränar!

Något som faktiskt är väldigt ovanligt är att jag tom funderar på att dra ut på stan i helgen ;o Men lär väl hinna ändra mig! Nu ska jag iaf ta något litet att äta innan träningen!

11-12-05

Under ca en timme nu har vi haft typ alla olika väder. Det har snöat, regnat, haglat och nu kommer solen fram? Blev så fruktansvärt glad imorse när jag såg att det börja snöa..Och nu är allt borta? Undrar om vi ens kommer att få en vit jul i år.




11-12-04

Haft en väldigt mysig kväll med joel, hans mamma och hans syster. Först tog vi alla en gemensam promenad till affären sen blev det mys med alfapet och lite tända ljus. Jag vann som vanligt (: Haha. Jag har verkligen haft världens tur. Har den bästa pojkvännen jag någonsin kunnat önska mig och hans familj är helt underbar. Kunde inte haft det bättre!!

Glömmer aldrig hur nervös jag var när jag skulle hem till joel första gången. Satt på bussen och hoppades på att vi skulle krocka för att jag skulle slippa åka dit. Var orolig över att hans mamma och lillasyster skulle vara riktigt bitchiga. Men FEL hade jag. Dem är hur jäkla bra som helst!


..

Hahaha, hittat en massa gamla bilder på min dator. Så sjukt kul! Har nog lagt in över 50 bilder på fb. dör litttteeeee.

Final countdown

- 4 dagar kvar till antagningsbesked nr 1
- 5 dagar kvar tills jag ska passa systerns lägenhet och mina favvokisar när systern är i paris.
- 13 dagar till och jag har varit utan godis, kakor osv i två månader
- 20 dagar kvar till julafton
- 27 dagar kvar till nyår. (vad ska man göra då?)
- 31 dagar kvar till den ultimata upplevelsen. Thailand, livet i buuuushen.

Uppe med tuppen?

Har varit uppe ett bra tag nu. Sitter och väntar på att mina kära storasyster emelie ska komma med frukost! Mums!

Barnens skog

Kan tydligen aldrig sluta förvåna mig själv nuförtiden. Åkte till barnens skog med Joel och anki för en powerwalk men det blev joggning för min del istället. Trodde inte att jag skulle orka så långt som jag gjorde. Peppapeppapeppa på att fett ska brännas, yeaaaaaah! Sommaren 2012 kanske jag tom vågar visa mig i bikini. Hahaha..

Catwoman.


11-12-02

Hade en väldigt trevlig kväll hemma hos min syster igår. Blev lite singstar, vin och några groggar. Mådde toppen när jag vaknade kl 6 imorse så jag var ute och tog en pw med Joels mamma i barnens skog. Väldigt mysigt, synd att det regnade bara. Efter det har det bara varit lite vila och alfapet. Snart ska vi passa joels lilla-lillasyster elin! :)

Btw, ett väldigt bra tips för att slippa bli bakis!(Funkar för mig och joel iaf) Innan man går coh lägger sig dricka mkt vatten, sen ska man ta med sig ett glas med treo coh ställa bredvid sängen. Vakna några timmar innan man ska gå upp, drick halva treon somna sen om igen. När du sen vaknar och ska gå upp drick resten av treon och ligg sen inte kvar i sängen och tyck synd om dig själv utan gå upp och gör ngt! Då mår man toppen! :D

Powerwalk.


Har precis varit ute i pålsjö och powerwalkat med min man, olivia och emelie. Blev ca en timmes runda :) Nu är jag hemma hos joel och myser lite. Snart blir det mat och efter det ska vi vandra hem till min kära syster och dricka lite vin :)






Good morning.


RSS 2.0