!

Måste bara att tillägga att efter man använt glasögon i nästan två veckor och sen sätter i linser och gör ve sig så känner man sig så väldigt snygg vilket är ovanligt. så idag gott folk är mitt självförtroende på topp, yeay!  Nu ska jag till preem och bli upplockad av emmelie sen bär det av till daniel. Nås på mobilen. mjau!

spöktimmen inatt, bu!

Precis kommit hem från lovisa och hämtat upp nikita(en hund) som vi ska passa tills på söndag. Haha, hon är helt galen. Springer runder, fram och tillbaka och är jättebusig. Men sjukt söt är hon. Sitter iallafall hemma med vovven nu, väntar på att min syster ska komma hem hon är och handlar. sen ska vi laga taccos och gå ut med hunden. Efter det blir det duschen för min del eftersom jag ska vara hos daniel vid 8 tiden. Blir lite krök där, eller ja inte för mig. Hade nog inte varit så jättebra att dricka med tanke på alla mediciner jag går på nu. Usch, snacka om att jag hade mått dåligt om jag gjort det. Men man kan ha lika roligt nyktert som onyktert, det tycker iallafall jag :) Så det blir krök där till typ kl 12 sen ska vi åka ut till rosendal och se om där spökar eftersom alla säger att de gör det. så vi får väl se. Haha, lär säkert vara rädd ändå. men kul ska det bli :) Men nu ska jag ta det svåra beslutet om vad jag ska ha på mig ikväll. Alltid lika jobbigt, men det löser man! kanske kommer en uppdatering till inatt när jag kommer hem annars får ni få som läser vänta till imorgon när jag vaknar ;D mitt liv är så himla spännande, love it! haha. mjau!

Lever livet under ständig press

Har precis kommit hem från stan. Var på min praktikplats och intervjua min handledare. Det gick jättebra och fick många komplimanger, både från handledaren och en av medlemmarna. Hon tyckte jag hade gjort bra frågor. Fick även reda på hur jag låg till nu efter praktiken, vad hon och dem andra tyckte jag hade presterat under praktiken. Allt låg nästan högst upp så jag är väldigt nöjd. Kommer nog dock att sakna den praktiken lite. Har haft väldigt roligt där och alla var jättetrevliga mot mig. Har även lärt mig mycket.. bla att se människor på ett annat och mer positivt sätt.

Just nu sitter jag hemma hos Lovisa, är helt ensam. Hon, hennes mamma och hennes syster är nere i stan och skulle äta och så. Lovisas mamma åker till Australien på måndag och är borta i en månad så vi kommer sakna henne massor. (:
Hade snart tänkt att dra ner till Loffe och umgås med honom lite. Var ett tag sen man träffade honom så det ska bli roligt.
Fick även en ny jacka av Lovisa igår. ska ta bild på den och lägga in sen när jag fixat min kamera. Kommer antagligen någon uppdatering senare idag, men nu ska jag till loffeltoffel iallafall. mjau!


öronorgasm.

Pratade nyss med min kära pappa i telefon. Han hade kommit fram till en undebar plats i thailand som han var tvungen att berätta om. Man blir lite avundsjuk. Hans förkylning började också bli bättre så det är bra iaf.
Idag mår jag också hyffsat bra tog alla min piller så fort jag vaknade. Man märker att alla mediciner hjälper och det är sjukt skönt men också lite jobbigt för det är rätt mycket man ska ta, Haha.

Var med emmelie igår också, vi snackade lite och kolla film och så. Fast hon somnade den tönten. Jag tycker det är jobbigt alltså.. Alltid när man ska kolla film så är det alltid någon som somnar så det slutar med att det är bara en själv som kollar. Jaja, sånt som händer. Kommer bli lite filmtittande idag med, får ju inte göra några direkt fysiska aktiviteter för min läkare så blir ett lugnt höstlov för mig. Nu väntar jag bara på att Lovisa ska höra av sig att hon är påväg hem sen får man väl iaf fixa tills sig lite. Behöver ju inte gå runder och se ut som ett troll hela tiden. Sen blir det filmtittande med henne och mys hela dagen, skönt.

Har även märkt att det var sjukt längesen man lyssnade på marilyn manson, slipknot, S.O.A.D osv. så har gjort en sjukt bra playlist på spotify nu, mmmh, gilla i massor.
http://open.spotify.com/user/jenniemalmgren/playlist/4SAGPB3kdAY3XsfpwNspa5

mjau.


"välkommen till bloggvärlden"

Jag välkommnar mig själv in till bloggvärlden igen. Har inte skrivit något här på år och dagar.. Inte för det spelar så stor roll ingen som läser den ändå ;p Haha. Blev iallafall utskriven från sjukhuset idag.
Rikigt skönt. Och för dem som inte vet varför opererade jag bort mandlarna för en vecka sedan och efter det gick ett blodkärl i halsen sönder och fick åka in till akuten och läggas igen igen tidigt i lördags.
Men nu har jag fått med mig 1 liter flytande smärtstillande och ska även få hem min blodstillande medicin imorgon, jippi!
Det hjälper men det är ju inte så himla gott. Förhoppningsvis slipper jag väl sjukhuset på ett tag nu framöver och såren läker som de ska. Det har varit mycket negativt med att ta väck mandlarna.. mycket smärta, ligga på sjukhus, få massa olika mediciner hela tiden och man har bara mått skit. Både psykiskt och fysiskt.
Men det finns också en positiv sak med att ta väck mandlarna, man kan ju inte äta vilket resulterar i att man går ner i vikt. Så nu på en vecka har man då lyckats att gå ner 4 kg (: roligt som det är för stunden kommer man gå upp dem lika snabbt när man väl kan äta igen, men det är liksom ändå roligt. Annars förutom blivit utskriven från sjukhuset har jag varit en stund och träffat lovisa, snackat och kollat lite på tv. Hon försökte öven få i mig lite mat.
Klarade av att äta en bit bacon och typ 3 makaroner iaf, wie. Hahaha.

Och nu sitter jag här ensam på mitt halvstökiga rum med mina två gosedjurskatter som mjauar (Fick katterna av min mamma så jag skulle ha en kompis på sjukhuset)och skriver på min blogg som jag helt glömt bort att jag hade. Funderar på att ta lite smärtstillande, en dusch och sen kanske lägga sig och kolla på en film och sova eller något i den stilen. Fast får nog vänta ett tag, blev jäkligt illamående nu.

Det var iallafall vad jag hade i mina tankar just nu, mjau!


RSS 2.0