..

Kl är 05.59 och jag är festsugen. Hahahahha..


Joel.

När jag först hörde joel spela dubstep tyckte jag det var bara skit. Fick typ huvudvärk och ville slå ihjäl något. Och nu? Jo, nu älskar jag det.. Haha.


i'm on my way.

Har varit utan godis, kakor, läsk och allt annat med socker(förutom ngn pk då och då) nu i 45 dagar! Att jag äntligen lyckats hålla det och ska fortsätta med det. Är sjukt stolt. Måste ju även berätta att jag följer shape up och har gjort det i en månad. Vågade ställa mig på vågen i förra veckan och fick en liten surprise! -3 kg, det är alltid ngt ju!



Anledningen till att en stapel är röd var för att jag åt en lite onyttigare frukost (varm baguette från espresso house), gick över mitt dagliga intag med 300 kcal.. Därför har jag kompenserat med att ligga lägre än vad jag ska dem andra dagarna. Älskar nya Jennie!!

11-11-29

Varit duktig idag och pw i pålsjö med olli och lovis :) Ligger och dör lite i lovisas nya soffa bum den är riktigt skön. Nu ska jag röka. Hohohoho


Festival.

Festival i belgien nästa sommar? Så fett det hade varit. Rätt sugen.


..


11-11-28

Har precis hjälpt Anki att städa lite här "hemma". Ska snart klä på mig lite och vandra ner till stan. Ska ta första sprutan mot Hepatit A och B! Om en månad är det dags för den andra.


Berit.

Kommer inte hem idag ändå. Får inte lov att gå ut för joels mamma. Massa takplattor som blåser ner här. Hört några stycken falla mot marken och vill helst inte få någon i huvudet! jäkla berit.


Hem

Ska nog faktiskt hem-hem idag. Blir sova hemma för första gången på typ två veckor. Pappa ringer hela tiden och säger att han saknar mig. Han är för söt.

öronorgasm.


still awake..

Ännu en sömnlös natt för mig. Har icey och kiwi som roar mig just nu. Kiwi springer runder och leker med två topspinnar. Haha, hon är så sjukt söt. Hon gjorde tom en kullerbytta. Nu hör jag henne leka med maten i köket också.. Lär vara mat överallt sen. Nu blir det lite betapet!


Pepparkaka

Har varit i stan med syster hela dagen. Blev först fukost på Espressi house och sen blev det en massa shopping för emelie iaf. Fick även två fina presenter av henne, en svart jättemysig tröja och ett par leggins! snäll syster=glad jennie. Sen handla vi även massa saker vi behövde till vårt pepparkakshus. Huset blev ett riktigt mysslyckande. Hade dem haft tävlingar med världens fulaste pepparkakshus hade vi vunnit. Här kommer lite bider, enjoy. hahahah.









11-11-25

Så då var det snart dags att sova! Imorgon (eller ja, om några timmar) blir det stan med systern och antagligen olivia. Emelie är tom så snäll att jag ska få en liten present. Efter vi har varit på stan ska vi tillbaka och bygga ett pepparkakshus. Sjukt längesedan man gjorde det så vi får väl se hur bra det blir ;D

Man skulle varit lika duktig som dem som byggt detta pepparkakshuset!

Fy!

Har lite smått ångest nu. Åt en onyttigare frukost idag, ostbulle och en birkabulle vilket resulterat i att jag ätit 300 kalorier mer än vad jag egentligen ska. Men skitsamma, något gott måste jag unna mig ibland ;D hihi. Snart blir det nog en film med emelie och rajje.

Har för övrigt fått ett jobberbjudande idag men är inte riktigt säker på om jag ska tacka ja till det. Är det något jag aldrig velat jobba med så är det telefon försäljning, knacka dör tjohejsan eller stå på stan och försöka sälja saker till folk som ska shoppa.. Hmm, men ska prata med han igen på måndag så vi får se, har lite tid till på mig att tänka.

Kiwi

Idag ska jag leka med syster och min bebis. Har världens söstaste bebis!!



Desperate Housewives

Kunde inte somna inatt vilket resulterade i massa dh avsnitt tills det var morgon och alla gick upp. Stack ut med Anki vid 8 till pålsjö och tog en extralång pw och när vi kom tillbaka var min syster på besök. Tog en cigg med henne därefter en dusch. Bestämde även att vi skulle leka imorgon (: När hon hade gått sen har jag legat och vilat tills för en timme sen. Är så sjukt trött och sliten nu.. Har väl kanske sovit sammanlagt tio timmar på tre dygn eller något. Hoppas jag somnar ikväll!


pålsjö

Haft en väldigt mysig kväll med olivia och lovisa. Blev upphämtad hemma hos joel av och Olivia sen körde vi och plockade upp lovisa och drog sen ut till pålsjöskog. Blev en Pw i mörkret i ca en halvtimme. Skönt och blev mycket tjejsnack :) Så tackar alla inblandade för en mycket trevlig dag, hoppas nästa blir lika bra!

Jag och olli i skogen!

11-11-22

Haft en relativt jobbig natt i natt. Vet inte om jag sovit eller inte, jobbigt. Gick iaf upp ca kl halv 8 idag ändå. Har varit ute och pw med älsklingen, anki och milla. Blev en runda i barnens skog idag. Efter det bakade jag lite fler goda nyttiga bullar och åt frukost. Smaskens!

Här är iaf receptet på mina bullar för dem som läser min blogg och kanske vill baka ngn dag. Tar typ ca 20 min att baka.

4 dl Kropsstempererat vatten
4 msk olja
1 tsk salt
1 paket jäst
Ca 10 dl grahamsmjöl

Ugn 225 grader

Börja med att blanda vatten, olja och salt i en skål. Smula därefter ner jästen och blanda med träsked till jästen är helt upplöst. Blanda sen i mjölet och knåda till en fin och jämn deg. Lägg på bakplåtspapper och pensla med lite ägg. Ställ dem sen i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Enjoy! :D

Ny dag, nya tag!

Har varit uppe hela natten och kollat på dh medans mannen suttit och nördat sig med lol(eller var det kanske wow?). Vid ca 8 begav vi oss till pålsjö och pw/joggade 1 timme. Sen blev det en nyttig och stadig frukost och nu mys i sängen med julfilm! Vid kl 13.00 är det dags att fixa med tvätten sen blir det nog en timmes pw till!

Känns så jäkla underbart nu. Över 1 månad utan godis (är inte ens sugen på det längre), nyttigare frukost/mat över huvudtaget och sen massa pw på det. Love it.

11-11-20

Idag fyller som sagt joel år. Han fick en eltandborste i present av mig (som han önskat). Men tyckte det var väldigt tråkigt och inte så kärleksfull present som jag egentligen ville ge. Så istället för en bättre present med tanke på min ekonomi så fick han en storslagen frukost. Bakade bullar, äppelpaj och gjorde pannkakor. Lyxigt! Han blev iaf sjukt nöjd :D.
Annars har jag, Anki, Frida och Joel även varit en runda på Råå julskyltning, var tre år sen jag var där sist. Det var ju inte lika mysigt som det var förr men ändå. Nu blir det snart lite alfapet, ska klå alla. Mohaha.

Nu längtar jag så fruktansvärt efter jul och snö. Snön måste fan komma snart!


joel green<3

Idag fyller världens bästa pojkvän 21 år! :D grattis till honom! Om du läser dett älskling så ska du vet att jag älskar dig!<3


11-11-19

Nu har jag precis städa hela joels rum. Nu är det verkligen fläckfritt!! Har tom dammsugat tak och väggar, haha. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen laga mat tills joel kommer hem. Jag är nog världens bästa flickvän ;D

11-11-18

Idag sov jag mega länge, vaknade kl 3 (ca). Hade lite ångest över det. Vid halv 7 begav jag mig hem till ollibabe för att fira henne lite. Blev god middag, idolmys och girltalk. Tack för en väldigt trevlig kväll Olivia, Lovisa, Frida, Amanda och Isabelle! Nu har jag mys hemma med joel. Blir nog lite mer dh sen sängen!

sjuk

ligger just nu sjuk i min mans säng. Har även försökt väcka honom sen kl 12 imorse. Hatar när folk ska vara sä jävla svårväckta. Aja nu ska jag ner och bota det onda i min hals med en cigg och låta joel sova ihjäl sig typ.

Jeffrey campbell


Är fruktansvärt kär i dessa jc-skorna från henrykole. I dem skulle jag varit sexig. Mmmmhh.

Jag har verkligen världens bästa vän!


Jag älskar dig, bästis. <3

ÄNTLIGEN!

Har letat efter en julfilm nu i flera år. Har skrivit ut vad den handlar om på flashback, fragbite mm. Inte hittat den någonstans. Men nu har jag ÄNTLIGEN hittat den plus att den fanns och ladda ner. Är nog den lyckligaste på jorden just nu. Nu blir det att bädda ner sig i sängen med jolletolle och kolla på den underbara filmen (:

11-11-15

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE OLIVIA! WOHOOOO ÄNTLIGEN KAN DU KÖPA PÅ SYSTEMET! YEEEEEEHAAA!:D


11-11-14

  • blivit förkyld.
  • ätit baconinlindad fläskfile hos min syster.
  • varit godisfri i 4 veckor.
  • tagit slut på varenda krona jag hade kvar.
  • haft 1 år och 9 månader med joel.

Det var min dag i punktform. Enjoy! Nu blir senaste avsnittet av walkning dead.


Extra.

Ngt som faktiskt är sjukt bra om man blir jättesugen på godis är extradrops. Finns i riktigt goda smaker. Mina favoriter är vattenmelon och lakrits. I lakritsen är där 5kcal/bit och i vattenmelonen 6 kcal/bit! Sjukt bra om man vill bli av med sötsuget :D LOVE IT!


11-11-13

Farsdag idag och det har vi firat med fika hemma hos min farmor och farfar. Det är en tradition att vi alltid ska dit. Mysigt tycker jag. Annars har jag varit väldigt trött idag. Direkt när jag vaknade imorse cyklade jag bort till lokalen för att hjälpa pappa och hans FRU( :D:D) att städa undan sen bröllopet igår. Bröllopet gick väldigt lyckat och alla hade skoj, blev lite många cider för mig bara, fick lite ont i magen, haha..

Just nu ligger jag i mannens säng och myser lite. Har även fått en blåsa på fingret när jag råka bränna mig på min cigg. Tycker lite synd om mig själv faktiskt. Måste faktiskt säga också att jag är så sjukt stolt över mig själv. imorgon ahr jag varit godisfri i 4 veckor och utan socker överhuvutaget i 1 vecka(dvs glass, läsk, kakor, chips osv.) wihii tummen upp för mig! Ska bara ta tag i träningen snart också sen jävlar, hihi.


STOLT!

Är faktiskt oerhört stolt över mig själv. På måndag har jag inte ätit en enda godisbit på 3 veckor!:D WOHOOO, kom igen nu jennie! DU SKA KLARA AV DET! YEAH!


Ångest.

Får typ lite smått ångest nu när alla förutom jag flyttar hemmifrån. Jag vill också skaffa lägenhet och inreda den som jag vill.. Där jag och den lilla hårbollen jag vill ha kan bo. Känns lite tradigt att fortfarande bo hemma och dessutom vara arbetslös. Hoppas för allt i världen att jag kommer in på skolan till våren, Det skulle varit så JÄKLA underbart, skulle blivit överlycklig. Men men, får svar i december så får ju hålla tummarna.

Såhär ser förresten hårbollen ut som jag vill ha, en liten pomeranian aka dvärgspets.


.



En Bild säger mer än tusen ord..

RSS 2.0