Halloween.

Imorgon blir det maskerad, mohahahha! Älskar halloween!
Btw alla måste se denna, spola fram en minut bara! BÄST


.

Vill ha denna tunikan/klänningen (:


searching..

Nu har man varit på äventyr på biltema och köpt en nätverkskabel. Så nu behöver jag inte sitta i hallen när jag är hos min pojkvän, gotte. Var även inom maxi och letade efter pumpa, julmust och min efterlängtade pepparkladdkaka, men dem hade fan inget av det! Har letat efter den pepparkladdkakan överallt känns det som :( Ledsen jennie.


:D


Cheers to the freaking weekend, I drink to that.

party ikväll, yeah yeah.

Ge mig pengar!


ooops.

Ojdå, glömt att blogga haha!

Har haft en sjukt irriterande dag. Kommer till UM hade bokad tid till kl 3, kl kvart över 3 får jag komma in och prata. Dår får jag reda på att dem som gör mina minipiller vill inte att dem ska vara gratis till man är 21 längre så jag var from idag tvungen att betala för dem. Nog kul, hade inte råd med att hämta ut för mer än tre månader. Det blev sen ännu bättre när man var tvungen att vänta i två timmar för att hämta ut dem på apoteket, TRÖTTA MIG!
Annars blev det sen en trevlig kväll hemma hos lovisa. Susann hade gjort kyckling med potatis och så, det var supergott. Efter det blev det mys och lite pirates of the carribean. Nu myser jag med systern och kisarna hihi.

Btw, sjukt bra låt:

Hp Probook 4330s

Sitter för första gången vid min alldeles egna laptop. Den är underbar, älskar den!

.

Är kär i denna låten.


Part 2.






Denna har jag redan i beige men vill ha den i typ alla färger!!



Min önskelista.













RSS 2.0