uuups.

Jippi, försovit mig. Hade prebloem att somna igår, låg vaken till typ 4 halv 5. sjukt segt. Ska snart dra till skolan iaf. Matteprov om någon timme, kommer gå skit. Kul! Jag har en väldigt negativ dag, böh.

Första skoldagen..

Idag var det att gå upp tidigt och gå till skolan för första gången på 6 veckor. Var ändå rätt skönt och tyckte det var kul att börja igen. Blev lite smått sur med för kunde inte vara med på dansen och sjukt tråkigt att bara sitta och kolla på i 1½ timme. men resten av skoldagen var helt okej. Vi gjorde en planering i psykiatri om vad som ska göras ända fram till jullovet och kursen är slut. Jag ska göra ett arbete om narkotikamissbruk, läsa boken " jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Har hört den ska vara riktigt bra och det är en bok i min smak så det kommer väl ändå blir hyffsat nice. Vi ska även lyssna på lite föreläsningar som också verkar intressanta. ÄR sjukt nöjd över att jag valde psykiatri som inriktning, det är roligt och intressant. Har också hämtat och fixat saker så att jag kan göra min prövning i arbetsmiljö. Ska bara göra ett stort arbete, får jag MVG på det får jag även MVG i kursen så det ska vi nog lycas med ;D borde iaf kunna få minst ett VG, Haha. Annars idag förutom skolan har jag bara varit med lovisa. Vi lagade lite mat när vi kom hem frpn skolan och legat och sovit i soffan. Har även pluggat lite matte, har matteprov på två kapitel imorgon. Sjuk ångest över det. Ni får hålla tummarna över att jag klarar det, det behövs! nu ska jag iaf glo lite tv, ta en cigg och sen plugga lite matte till :D mjau!

everybody dance now!

Vaknade imorse och var lite smått bakfull. Var utgång igår med olivia, petra, alexandra och david :D
först var vi tjejer hemma hos mig och drack några öl och snackade sen fick vi skjuts av jonas och mange ner till stan. Blev tapaz, stinsen och lite andra fler ställen. Hade  väldigt trevligt och kul. Var ett tag sen man drack och var ute.. Träffade även massa folk man inte sett på länge som tex sandra. Tror inte jag pratat ,med henne på ett halvår eller kanske lite mer pga bråk osv. Men vi tog några shottar tillsammans och pratade. Var väldigt kul att kunna prata och umgås lite med henne igen, har faktiskt saknat det. När det var dags att sticka hem hade bussarna såklart slutat gå. Tycker det är så himla störigt. Bussarna borde gå dygnet runt tycker jag. Jag menar vad är det för mening att ha bussar som slutar gå klockan 2 och sen inte börjar gå från klockan fem igen, det är tre timmar emellan, varför inte lika bra sätta in bussar där då också? retar mig väldigt mycket på det. Men som tur var träffade vi några killar vi kände och två av dem skulle åt mitt håll så dem betala taxi och jag fick åka gratis. så ett stort tack till dem!:D

Idag så har jag mest bara tagit det lugnt har också städat hos min mamma och tjänat ihop den summa pengar man gjorde av med igår så det var himla bra. Har precis blivit klar med städningen så sitter och tar en cigg och skriver här. Ska alldeles strax cykla hem till Lovisa och umgås med henne och hennes mamma. väldigt trevligt. sista gången jag träffar susann idag på en månad ju :( efter jag varit hos lovisa blir det väl lite plugg och sen sängen. Lovet är slut och skolan börjar imorgon. Har faktiskt längtat efter skolan lite. Inte varit där nu på 6 veckor pga lov och praktik så det ska bli kul att börja igen. sen är det bara några veckor kvar sen är det lov igen. Tiden går så himla fort. snart är det ju studenten gott folk ;D Haha. Men nu är det dags för mig att kila! mjau!

RSS 2.0