Skola.

Såja! Bu har man även sökt in till högskolan till våren. Dessa blev mina val :

Vårterminen 2012
1. LU-81505 - Sjuksköterskeprogrammet 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Lunds universitet, Helsingborg

2. LU-81504 - Sjuksköterskeprogrammet 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Lunds universitet, Lund

3. HKR-41907 - Sjuksköterskeprogrammet - Kristianstad 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Högskolan Kristianstad, Kristianstad

4. MAH-38172 - Sjuksköterskeprogrammet 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Malmö högskola, Malmö

5. HH-22001 - Sjuksköterskeprogrammet 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Högskolan i Halmstad, Halmstad

6. MAH-38176 - Sjuksköterskeprogrammet 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Malmö högskola, Ystad

7. GU-29777 - Sjuksköterskeprogrammet 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Göteborgs universitet, Göteborg

Hoppas fan att jag kommer in nu, har varit så sjukt underbart!!!

Träning.

Har varit duktiog denna veckan faktiskt. Spelade badminton i 1 timme i måndags med min syster emelie och igår var jag nere och gymmade i 1½ timme plus att jag gick hem efter också. Så nu har jag träningsvärk i hela kroppen, speciellt rumpan och armarna. Blir träning igen imorgon, hoho ;D NU JÄVLAR BRÄNNER VI LITTA FETT!

Hard work.

Då fick man ett samtal från mc donalds idag att jag fick jobbet :) Ska bli rätt kul ändå. Det bästa blir ju att jag får jobba med min absolut favorit lovis! Så den 12 oktober ska jag på introduktion :D hoho!


o_o

Just nu sitter jag hemma hos lovisa, kollar lite bbt och myser. Ska snart börja att röra mig hemmåt, har dessutom börjat ladda min mobil nu så den lever igen. Så sjutk skönt. Känner mig ensam när den är död :(

.

Gillar inte att min mobil har dött.. Saknar att spela wordfeud.

WHO THE FUCK IS ALICE!

WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE!

k, k, k-lääääder!

Sitter och pratar med lovisa nu. Hon skickar bilder på massa kläder vilket gjorde mig sugen att kolla runder efter kläder, så nu har jag hittat lite fina saker jag vill ha. Vill även ha en Beige oversize kavaj, mums.



Älskade syster.

Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar, ska börja sminka och klä mig snart också.. Sen ska jag till väla och rusta med min älskade syster emelie (: myssssssssss.


.

Börjar bli lite nervös nu, ca 2 timmar kvar tills jag ska vara på intervjun..

Mc Donalds.

Nej kanske dags att hoppa ner i sängen med joel nu. Ska upp och förbereda mig lite inför min jobbintervju på mc imorgon. Så får vi väl se hur det går. Efter intevjun ska jag gå till Dunkers och kolla på min duktiga vän therese tavlor, hoho, skoj.

Earthquake.


yeah



Olivia lärde mig precis hur man sätter in eller ja länkar ett youtubeklipp och gör att man kan se klippet direkt på bloggen, wohooo :D

vill ha, vill ha, vill haaaaaaa!













Fredaaagsmys.

Idag har jag bara umgåtts med min kära syster emelie. Hon startade dagen med jobb och jag tog en promenad till joel, sen kom emelie dit med bullar så vi åt god frukost ute i solen. Efter det har det bara varit en massa farande hit och dit, till maxi och till tvättstugan. Snart blir det en dusch sen kommer emmelie hit så blir det antagigen lite idol och efter det american history x, sjukt längesedan man såg den filmen. Det blir även lite taccos och sen jordgubbar med glass till efterrätt, MUMS!




workwork.

Idag var jag och gav blod :) gick jättebra precis som förra gången. Var dock lite trevligare nu för jag hade olivia med mig så jag satt och pratade med henne. Efter det mötte vi upp min syster och vandrade ner till kullagatan där vi mötte upp madde. Var först inne på hm där jag hittade en jättenfin typ stickad tröja, svart såg lite metallic aktig ut. Efter det var jag även duktig och lämnade mitt cv på scorette och accent. Sen gick vi och mötte upp isabelle utanför ebbas och gick in och fikade lite. Tog även en sväng in på vila efter fikan där jag hittade denna fina tröjan:



Riktigt gött den var på rea och kostade bara 170 kr (: hihi.. Lämnade även in mitt cv på vila med, kul om man hade fått jobb där eller på ett av dem andra ställena. Efter det drog jag, olivia och emelie hem till emelie där vi har myst och lagat mat och nu sitter jag och myser med hennes söta kisar. Jennie <3 kiwi.

SNYGG!

Är det någon som är snygg så är det förfan hon här! Vill ha hennes hår, ögon allt. Sick.


Moviestar, moviestaaaaaar..

Nu blir det film, Sandor/ida med olli och lovis. mysigt.


Spiderpig, spiderpig..

Idag gjorde min kära man något extremt äckligt. Satt ute och rökte hemma hos han med han och emmelie. Så kröp där en långbensspindel bredvid honom. Så sa emmelie till honom att döda den. Så tog min lilla man sin colaflaska och mosade spindeln med den delen som man dricker ur. Sen snacka jag och emmelie vidare sen bara kollade jag på honom så hade han stoppat in flaskan i munnen så jag bara - men ööööööH! du dödade ju förfan spindeln med den delen av flaskan. Så fick han lite smått panik och blev väldigt äcklad, jag och emmelie skrattade ihjäl oss lite. Haha :D


Mjauoo.


Resa.

Sitter och kollar resor till Turkiet med emmelie och Lovisa. Vi vill åka någonstans nästa år, skoj! Har btw hittat drömhotellet jag vill bo på innan jag dör. Så jäkla fint. Ligger i indonesien men vafan, fiiiiiiiint, dregglar



.

Blooooood.

Idag fick jag en liten kallelse från blodcentralen, så nästa vecka ska man tömmas på 4,5 dl! skööönt. Har även varit duktig idag och ringt och fixat nytt träningskort så förhoppningsvis är det igång redan imorgon så att jag kan träna då :D nu blir det lite mys med dojsone, emmone och bengone.

usch..

Mår typ dåligt när jag kollar på bilder från våren/sommaren förra året.. Hur fan kan jag ha låtit mig gå upp i vikt. när denna bilden var tagen tyckte jag fortfarande att jag var fet men nu är jag för fan en elefant. fan dags att göra ngt åt det!

usch och fy på mig.


Duktig.

Nu har jag varit duktig och sökt några fler jobb! wohhoo
och från en sak till en annan.. VARFÖR ÄR JAG EJ TRÖTT OCH VARFÖR ÄR JAG SJUKT SUGEN PÅ ATT TRÄNA NU!




Say my name..

Har gått och haft en låt på huvudet nu hela kvällen. Vet inte var jag har fått den ifrån. Tror nästan det är Lovisa som nynnat eller sjungt på den, det är så man oftast får något som fastnar i en huvud. Dumma lovisa :(

Det är iaf denna låten som fastnat på mitt huvud, är fruktansvärt trött på den nu!

http://www.youtube.com/watch?v=sQgd6MccwZc&ob=av2e

DÅLIGT!

Känner mig lite dålig nu. Lovat lovisa fem inlägg i veckan men förra veckan blev det NOLL! Får väl se till och skriva tio inlägg denna veckan, hiihi.

RSS 2.0